2777
2789
حرفاتون قشنگه ولی واقعی نیست چون هنوز بچه هاتون بزرگ نشدن با پدیده اختلاف سلیقه نسل ها و نیازهای عجی ...

من هم ب اندازه سنم تجربه چیر هایی رو که میگید داشتم خودم شاید فرزند بزرگی ندارم ولی بلاخره در اطرافیان از نزدیک شاهد این اختلاف سلیقه و عقده ها ووووو...بودم و هستم. و اتفاقا براساس همین دارم میگم  اگر قدرت تصمیم گیری درفرزند انمون  رو بالا ببریم. از کودکی کمک کنیم و یاد. بدیم که تصمیمات درست بگیرند در شرایط مختلف درشرایط کوچک و بزرگ وقتی بزرگ میشن. تسلیم جامعه نمیشن و اجازه نمیدن جامعه و همسالانشون براشون تصمیم بگیره. چون یادگرفتن از عقلشون استفاده کنن یا از مشورت اهل فن بهره ببرن 

ساده ترین راه اینه که همه چیز رو اماده و شسته و رفته تقدیم فرزندانمون بکنیم. ولی یاد دادن استفاده درست. و حفظ و نگهداری و پیشبرد اون تو این جامعه و اقتصاد و تاثیرات همسالان و...که خودتون فرمودید  کار بسیار سختی هست. 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید