2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی دختر دارم یه پسر . ولی دومی رو نباید میوردم یه غلطی کردم خدایا ناشکری نمیکنم‌ولی گووو ه اضافه خوردم 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

چرا اخه من بچه هام بزرگ شدن خودم هنوز جوونم دوس دارم یکی دیگ بیارم

درآمدتون بالای پنجاه میلیونه؟ اگه نیست نیارین واقعا 

قصدم بی ادبی یا فضولی نیست ولی بچه فردا خونه می‌خواد ماشین می‌خواد کار می‌خواد. برای سه تاشون میتونید تامین کنید؟

چرا اخه من بچه هام بزرگ شدن خودم هنوز جوونم دوس دارم یکی دیگ بیارم

بیار عزیزم.  اینجا هرکسی بسته ب شرایط و عقاید خودش نظر میده. ما خودمون بچه زیاد دوست داریم الان سوممی تو راه 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

تک فرزندی تا ابد

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

من اگه خدا بهم پول و مغز سالم بده دوست دارم ۴ تا بچه داشته باشم ولی تا اینجا که معلومه هیچ کدومو نخواهم داشت ولی چون خیلی علاقه دارم شاید دوتا داشته باشم. الان مجردم دعا کنید بابای بچه ها زود بیاد منو پیدا کنه 😂

لایک نکن خواهر
درآمدتون بالای پنجاه میلیونه؟ اگه نیست نیارین واقعا قصدم بی ادبی یا فضولی نیست ولی بچه فردا خونه می‌ ...

مگه قراره خونه و ماشین و کارو ما براشون اماده کنیم  پس خودشون قراره چیکاره زندگیشون باشن. مصرف کننده. 

حدا تن سالم جربزه بده بهشون ان شالله خودشون تلاش میکنن از راه حلال ان شالله بدست میارن. مام درحد توان حمایت میکنیم ‌

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
بیار عزیزم. اینجا هرکسی بسته ب شرایط و عقاید خودش نظر میده. ما خودمون بچه زیاد دوست داریم الان سومم ...

اره خیلی دلممیخواد سومی ر بیارم  ولی دو بار  سقط داشتم 

اللهم عجل لولیک الفرج
2810