2777
2789
عنوان

کیست تخمدان و تاخیر در پریود

42 بازدید | 6 پست

خانما من دو هفته پیش فهمیدم کیست تخمدان دارم دکتر بهم قرص داد که از روز دوم پریودیم استفاده کنم 

اما مشکل اینجاست که یه هفته از موعد پریودم گذشته پریود نمیشم که قرصو استفاده کنم 🥴

راه‌حلی ندارین؟! 

(مجردم)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صبرکن تا پریود شی نخوری ...‌من تاجایی ک رفتم دکتر بخاطر کیستمو اندومتریوزم میگف از شب پنج بخور ازشماگفته از شب دو من بااینک کیست داشتم ولی پریودیام منظم بود دوساله ک نگم برات باز شده قطع بشو نبود با دارو امپول ب بدبختی ۳ماه قط شد منم خسته شدم تواین سالها هرروز بدون توقف خداشاهد دارم دارو میخورم بعد ۲و سال چن روز پیش سرخود قطع کردم دارو رو الان پریود درحال مرگ از درد ولی دعاکنید پریودیم قطع شه بعد ۷روز تحمل ندارم بخدا هرروز پریودی سخته تحمل اینکه ۲سال من پریود بودم بدون توقف خدایا نصییب دشمن نکن😭😭

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
استفاده ازش مشکلی ایجاد نمیکنه؟ برای بعدا

ببین حرف کسیو گوش نکن داروها همه هورمونی ان سرخود کاری کنی بدبخت میشی مث من بشین صبرکن تا پریود شی بالاخره ک میشی دوماه صبرکن نشدی برو دکتر بگو پریود نمیشم اون خودش دارو میده ولی دارو رو الان نباس استفاده کنی باید طبق روشی ک گفته

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.