2777
2789
عنوان

به نظرتون ارزششو داره یا هزینش زیاده( خانومای خیاط بیان)

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 33 پست

دوستان نمیدونم چرا تعداد بازدیدهای تاپیکم نشون نمیده رفرش ام میکنم همون ۱ می نویسه☹

شما میدونید علتش چی میتونه باشه؟

میشه برای خوشبخت شدنم دعا کنی؟                                  لطفا آقایون درخواست دوستی ندن.
به نظرتون چه متدی برم؟و اینکه میگید این راهو نرم منظورتون بدون الگو بودنشه؟

نه .منظورم اینه که بری پیش یه خیاط به روش خودش بهت آموزش بده

وقتی برای اولین بار میخوای یه چیزی یاد بگیری هر جوری یادش بگیری تا آخر همونه.نمیتونی بعدا عوضش کنی و بری یه متد دیگه.کلا بهم میریزی.

اگه بری پیشش نه متد معروفی بلدی.نه مدرکی داری.نه میتونی ادامش بدی.نه بعدش از خیاطا یا مربیای بهتر کمک بگیری....

تلاش میکنم برای سرنوشت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صحیحممنونم😘

فدات 

من خودم با متد گرلاوین یاد گرفتم اما خب حرفه ای نشدم.

قبلنا کلاس خیاطی مثلا یکساله بود.یکسال میرفتی کامل یاد میگرفتی اما الان کلاس هارو کردن ۳ ۴ ماهه.

مثلا نازکدوزی ۳ ماه ضخیم دوزی ۳ ماه.

بعد تو این ۳ ماه که همش دوخت و دوز نیست.الگوکشی و توضیحات تئوری و...هم هست برای همین من خودمم کامله کامل چیزی یاد نگرفتم.

بنظرم میتونی اولش بری آموزشگاه آموزش ببینی بعدش بری پیش یه خیاط بعنوان شاگرد کار کنی یکسال.تا کامل به چم و خم خیاطی وارد بشی.

یا اگرم آموزشگاه نمیخوای بری.لااقل بعد از اتمام اموزشت برو یجا کارکن چون صرفا با یه دوره حرفه ای نمیشی.صدمدل یقه و استین و ...هست که همه اینارو باید بمرور زمان یاد بگیری.تو ۵ ۶ ماه نمیشه.چون نمیشه که تو این مدت کلی لباس و...دوخت.

بعضیا میگن یقه کوچیک بدوزین.استین کوچیک بدوزین.دامن کوچیک بدوزین.اما ازنظر من تو سایز بزرگ دوختن بهتره چون تو سایز بزرگ بدوزی اونجاست که میتونی عیب و ایراد کارتو بفهمی نه تو سایز کوچیک.

و اینکه الانم از متد مولر خیلی تعریف میکنن

حالا خودت تحقیق کن ببین کدومش بهتره

هزینه اش خوبه 

ولی ۶ ماه خیلی فشرده میشه کارت سخت میشه 

ممکنه خوب یاد نگیری 

چرا آنلاین آموزش نمیبینی؟

من خودم قبلا چند ماه آموزشگاه رفتم ولی راضی نیستم

دوره های مجازی تهیه کردم خیلی راضی هستم 

هر وقت ،هرجا به مشکل بخورم فیلم های آموزشی هست میبینم 

من از پیج همیار مد تهیه کردم خیلی راضی هستم 

پشتیبانی هم دارن 

هر کدوم چقدر طول میکشن؟گفتن از روز اول هنرجو رو میزارم برش بده

دوره ناکدوز سه روز در هفته ۶_۷ماه

شهریه ای گفتن خیلی خیلی مناسبه 

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...
نه .منظورم اینه که بری پیش یه خیاط به روش خودش بهت آموزش بدهوقتی برای اولین بار میخوای یه چیزی یاد ب ...

اها بله درست میگید

به نظرتون چه متدی برم؟ و آموزشگاه باشه خوبه؟

میشه برای خوشبخت شدنم دعا کنی؟                                  لطفا آقایون درخواست دوستی ندن.
دوره ناکدوز سه روز در هفته ۶_۷ماهشهریه ای گفتن خیلی خیلی مناسبه

ممنونم از وقتی که گذاشتید🥰😘

هزینه اش خوبه ولی ۶ ماه خیلی فشرده میشه کارت سخت میشه ممکنه خوب یاد نگیری چرا آنلاین آموزش نمیبینی؟م ...

ممنونم از شما عزیزم💗

ممنونم از وقتی که گذاشتید🥰😘

خواهش میکنم 

امیدوارم موفق باشید 

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...
اها بله درست میگیدبه نظرتون چه متدی برم؟ و آموزشگاه باشه خوبه؟

اول خوب تحقیق کن. برو بهترین آموزشگاه و بروزترین متد

دوره هاشون شیش ماهه هست.فوقش مثلا بین دوره ها فاصله میندازی تا پولش جور کنی.ولی دیگه از همه لحاظ مطمئنی

تلاش میکنم برای سرنوشت 
اول خوب تحقیق کن. برو بهترین آموزشگاه و بروزترین متددوره هاشون شیش ماهه هست.فوقش مثلا بین دوره ها فا ...

درسته

ممنونم از وقتی که گذاشتید💗

متد گرلاوین متد قدیمی هستش ولی خب همچنان جوابه و خیلیا ازش هنوزم استفاده میکنن و راضین در حال حاضر م ...

عزیزم چندتا سوال

مولر برا مانتو و شومیز چطوره؟

و اینکه مولر سخت تره یا گرلاوین؟

چون من مربیم میگفت مولر سخت تره

و سوال آخر اینکه بنظرت آدم از همون اول آموزشگاه بره اموزش ببینه بهتره یا بره پیش یه خیاط یاد بگیره؟

بحث مدرک و...نیست

منظور کدوم بهتر آموزش میدن

چون یه عده معتقدن آموزشگاه اصولی آموزش میده و از این جهت بهتره نسبت به خیاط های خانگی. و یه عده ام معتقدن که پیش یه خیاط یاد بگیری بهتره تا بتونی فوت و فن های خیاطی رو کامل یاد بگیری.و میگن تو آموزشگاه اینجوری نیست.چون مثلا ۱۰ ۲۰ تا هنرجو دارن و دیگه وقت ندارن تک تک به هر هنرجویی رسیدگی کنن

عزیزم چندتا سوالمولر برا مانتو و شومیز چطوره؟و اینکه مولر سخت تره یا گرلاوین؟چون من مربیم میگفت مولر ...

من خودم با متد گرلاوین کار نکردم ولی الگوشو دیدم و اول به منم گفتن مولر سخت تر از متریک و گرلاوینه ولی بنظر من کاملا اوکی بود در کل شما دفعه اولی که میای یه الگو جدید یاد بگیری ممکنه برات سخت بنظر برسه و گیجت کنه ولی اگر مرحله به مرحله پیش بری و سوالی داری به موقع بپرسی تا برات رفع اشکال بشه و در واقع سعی کنی الگو رو درک کنی  و مفهومی بری جلو دوبار که الگوکشی کردی مثل اب خوردن میشه برات 

در مورد سوال اولتونم باید بگم که مولر یه الگوی اندامیه که برای لباس مجلسی استفاده میشه من با این الگو هم باکسدوزی کردم هم کت دوختم و هم شومیز بسته به مدلت باید ازادی دلخواه به الگو بدی و مدلسازی کنی