2777
2789
عنوان

پرستار یا پزشک آنلاین داریم

264 بازدید | 17 پست

همسرم واکسن آنفولانزا گرفته من قبلا هم تزریق کردم 

میخواستم بدونم نیاز به هواگیری داره یا نه 

چون تو گوگل گفته نیاز به هواگیری نداره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم ببخشید اینجا میپرسم آرتروز گردنتون عمل انجام دادین یا بهترین؟

نه عزیزم چند تا دکتر بهم گفتن عمل چند تا هم گفتن فعلا با فیزیوتراپی و ورزش ادامه بده 

ببین من تیرماه ده جلسه فیزیوتراپی و طب سوزنی رفتم 

دوباره هم اوایل مهر ده جلسه فیزیوتراپی و ورزش و لیزر و طب سوزنی رفتم یه کم بهترم 

کلا هم بخوام عمل کنم باید تابستون عمل کنم چون دبیر هستم و عملش. حدود دو ماه نقاهت داره 

نه عزیزم چند تا دکتر بهم گفتن عمل چند تا هم گفتن فعلا با فیزیوتراپی و ورزش ادامه بده ببین من تیرماه ...

ممنونم عطیزم انشالله که بهتر بشین منم چند وقته درگیرم از عمل اینام میترسم

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی

سلام گلم ببخشید این سوالم ربطی به تاپیکتون نداره 

از سرم سریتا برای مژه‌هاتون که استفاده کردین دور چشمتون سیاه نشد؟ قبلش چیزی به دور چشم میزدین که سیاه نشد؟ اخه میگن دور چشم رو سیاه میکنه. 

شب میذاشتین رو چشمتون بمونه بعد میخوابیدین؟

فقط به تهه مژه‌هاتون میزدین؟ 

سلام گلم ببخشید این سوالم ربطی به تاپیکتون نداره از سرم سریتا برای مژه‌هاتون که استفاده کردین دور چش ...

نه اصلا سیاه نشد به انتهای مژه ام میزدم به پلکم که نمی‌خورد اگه یه کم هم میخورد ولی اصلا سیاه نکرد 

نه اصلا سیاه نشد به انتهای مژه ام میزدم به پلکم که نمی‌خورد اگه یه کم هم میخورد ولی اصلا سیاه نکرد

سلام تو یکی از پست هاتون گفتبد ک خط خندتون رو ژل زدید..منم تازه زدم حس بدی دارم سفت شده و بیحس کلا حس خوبی ندارم...کلا چند ماه دوام داره و ایا این حس زود میره

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
سلام تو یکی از پست هاتون گفتبد ک خط خندتون رو ژل زدید..منم تازه زدم حس بدی دارم سفت شده و بیحس کلا ح ...

تا دو‌سه هفته این حس بد رو دارید ولی بعد که جا افتاد عالی میشه نگران نباشید 

تا دو‌سه هفته این حس بد رو دارید ولی بعد که جا افتاد عالی میشه نگران نباشید

ممنون جواب دادی...‌ گویا خیلی وقت پیش انجام دادید ممکنه بگین تا چند وقت صورتتون عالی بود؟و کی باز خط خنده برکشت،؟باید چند وقت یبار ترمیم کنم

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒