2777
2789

دوساعته تو شهر شاید ده تا داروخونه رفتم و شیر خشک نیست که نیست خب الان یکی ک دوقلو داره یا بچش شیر خشکیه چقد باید بدبختی بکشه تا بتونه ی قوطی شیر خشک پیدا کنه شهر کوچیکم نیستیما کلان شهر زندگی میکنیم خیر سرمون

زندگی سخته ولی تحمل کن روزای خوب در راهه🍃♥️اگه دلت خواست امضامو که خوندی واسه خونه دار شدنم دعا کن‌🤎دوستت دارم دوست نینی سایتیه من♥️میدونم توام مثه من از اینکه نمیتونی درد و دلاتو ب‌ اطرافیانت بگی میای اینجا چون حداقل دلخوشیت اینه کسایی که با بی رحمی قضاوتت میکنن غریبه ان نه اشنا🙂با اینکه نمیشناسمت ولی دوست دارم مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سفارش بدین براتون بیارن

اصلا نیس 

مارک ببلاک ب سختی گیر میاد

زندگی سخته ولی تحمل کن روزای خوب در راهه🍃♥️اگه دلت خواست امضامو که خوندی واسه خونه دار شدنم دعا کن‌🤎دوستت دارم دوست نینی سایتیه من♥️میدونم توام مثه من از اینکه نمیتونی درد و دلاتو ب‌ اطرافیانت بگی میای اینجا چون حداقل دلخوشیت اینه کسایی که با بی رحمی قضاوتت میکنن غریبه ان نه اشنا🙂با اینکه نمیشناسمت ولی دوست دارم مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی🥰

آی حرف حساب

خدا لعنتشون کنه ما چجوری به نوزاد چند ماهه بفهمانیم شیرخشک نیست

بعد با هزار بدبختی پیدا میکنی اون سر دنیا یکی بیشتر نمیدن...

سهمیه هم که فقط ده تاست اون وقت پسر من که ۱۲ تا میخوره باید دوتا آزاد بگیرم براش.

یه خری اومده گفته بچه ها ۴ تا بیشتر تو ماه نمیخورن ما لطف میکنیم میگیم ده تا! خوب بیشرف اون بچه ی تو حتما بچه آدم نیست که ۴ تا بیشتر نمیخوره..

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

خدارو شکر دوقلوهامون دیگه نمیخورن 

براشون مگه پیدا میشد ؟!

بیچاره خواهرمم اسیر شده بود 

داداشم از اونور  منطقه رو میگشت خواهرمم یه طرف دیگه 

دیگه اخراش بود که دوساله شدن شیرشون موجود شد

C᭄

آی حرف حسابخدا لعنتشون کنه ما چجوری به نوزاد چند ماهه بفهمانیم شیرخشک نیستبعد با هزار بدبختی پیدا می ...

وای بخدا از استرس داشتم میمردم گفتم اگه گیرم نیاد چه خاکی تو سرم بریزم خب من نمیدونم شیر خشک ک چیز واجبیه چرا باید سهمیه ای باشه

آی حرف حسابخدا لعنتشون کنه ما چجوری به نوزاد چند ماهه بفهمانیم شیرخشک نیستبعد با هزار بدبختی پیدا می ...

ماشالله پسرت چند ماهشه؟ پسر من پنج ماهشه ماهی شیش تا میخوره.  یعنی کمه؟ کم میخوره؟ نگران شدم

خدارو شکر دوقلوهامون دیگه نمیخورن براشون مگه پیدا میشد ؟!بیچاره خواهرمم اسیر شده بود داداشم از اونور ...

چه فایده دیگه بچه تا دوسال لازم داره 

بخدا هر دفعه پدرمون در میاد تا بتونیم ی قوطی پیدا کنیم بیشترم نمیدن ک هزار تا بهونه میارن ک نمیشه ب بقیه نمیرسه 

کجا هستی

اصفهان

اینا تقصیر اون دسته از مادرهاست که شیر دارن ولی نمیخوان به بچه شیر بدن یا میخوان بچه تپل داشته باشن شیرخشک میدن.من دیدم آدمهایی که اصلا بچه نیاز نداره به شیرخشک ولی باز میرن شیرخشک میدن. حالا یکی که مثل منه اصلا شیر نداره که به بچه بده باید تنش بلرزه که شیرخشک نیست.بازم خداروشگر دخترمو دارم غذاخور میکنم. 

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه