2777
2789
عنوان

خانومای باردار شکم اول مهمولا چند هفته زایمان میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 25 پست
چند سالته؟منم اقدامم الان پریودم عقب افتاده احتمالا حامله شدم از طبیعی میترسم ولی با طبیعی ر ...

بگو هرچی قسمت باشه. منم مثل شما میگفتم ولی بعد دیدم چیزی که خدا برام خواسته بهترین بود واقعا.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره. سزارین اورژانسی. خیلی هم اصرار به طبیعی داشتم. درداشو هم تجربه کردم. ولی الان خدا رو شکر میکنم ...

من اقدامم فعلا ولی پریودم عقب افتاده     یه خورده هم بی حالم  یه کوچولو هم ترشح دارم

ممونه حامله باشم؟

من اقدامم فعلا ولی پریودم عقب افتاده یه خورده هم بی حالم یه کوچولو هم ترشح دارمممونه حامله باشم ...

واقعیتش من تو بارداریم هیچ علائمی نداشتم‌. وقتی هم اقدام کردم اصلا کار به عقب افتادن پریود و اینا نکشید با دو هفته اقدام باردار شدم واسه همین در این زمینه تجربه ای ندارم.

من زایمان اولمه و ۳۰ هفتمه.. و وحشت دارم از زایمان طبیعی! خدا خودش بهم رحم کنه

سلام عزیزم خوبی؟ 

منم سی هفته هستم😍😍 

منم از زایمان طبیعی میترسم شما کجایی؟ 

من کرجم میگن اینجا سزارین اختیاری انجام نمیدن اینقدر استرس دارم🥲

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم خوبی؟ منم سی هفته هستم😍😍 منم از زایمان طبیعی میترسم شما کجایی؟ من کرجم میگن اینجا سزاری ...

سلام عزیزززززززم..چه خوب که باهمیم.. هم جنسیت نی نی مون هم سن بارداریمون. من اردبیلم.. اینجا هم زایمان اختیاری انجام نمیدن، اگه بخوام سزارین کنم کلی باید هزینه بدم.. منم مث خودت وحشتتتت دارم از زایمان طبیعی.. شمام بارداری اولته؟؟؟

سلام عزیزززززززم..چه خوب که باهمیم.. هم جنسیت نی نی مون هم سن بارداریمون. من اردبیلم.. اینجا هم زایم ...

آره عزیزم منم اولم اینقدر استرس زایمان دارم میگن اگه بخوایی سزارین بشی اختیاری بشی باید بیایی تهران ۴۰ ۵۰ تومن هم هزینشه 

نمیدونم دیگه چی میشه 

میگن زایمان طبیعی اپیدورال دردش کمتره 🥲🥲🥲

تاریخ زایمانت کی هست؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره عزیزم منم اولم اینقدر استرس زایمان دارم میگن اگه بخوایی سزارین بشی اختیاری بشی باید بیایی تهران ...

اپیدورال هم بخواییم بکنیم باید بریم بیمارستان خصوصی یا نیمه خصوصی..  تاریخ زایمان منم نیمه ی اول آذره عزیزم..

شهر ماهم‌ سزارین ۳۰ ،۴۰ تومنه