2777
2789

سلام عزیزان دوتا سوال داشتم دختر من امسال کلاس اولیه

۱- شما تغذیه چی بهشون میدشن اکثرا؟؟من از الان درگیرم🥴

۲- دفتر مشق رو ساده میذارین بنویسن یا از این دفترایی که نقاشی و طرح داخلش کشیده شده میگیرین یا خودتون میکشین؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱-میوه/اجیل/ابمیوه یا شیرکاکائو/خرما/کیک و پنکیک و گاهی لقمه۲-خودم سال اول دوم نقاشی کردم بسیار مورد ...

مرسی خرما دخترم دوست داره😍

منم خودم میتونم بکشم گفتم یوقت حواسش پرت نشه و اینا از الان پس شروع کنم بکشم🤣

سال قبل همچین تاپیکی ایجاد شد ، من گفتم برای بچه م  اکثر اوقات تغذیه گرم و پختنی میذارم ، من و ترور کردن ....من خودم خوراک لوبیا ، املت ، فلافل ، ساندویچ مرغ ، اسنک ، کوکو ، نون و پنیر گردو ، ماکارونی میذارم ، مواد و از شب قبل آماده میکنم ، صبح زود میپزم و ساندویچ میکنم ،،،میوه و خرما هم میذارم ، 

گاهی اوقات شربت خاکشیر و آبلیمو هم میذارم

مرسی خرما دخترم دوست داره😍منم خودم میتونم بکشم گفتم یوقت حواسش پرت نشه و اینا از الان پس شروع کنم ب ...

نقاشیانبایدمرتبط باشه باحروفی که یادمیگیرن؟ مثلاقایق برا ق

۷۵.۹۲۸۰

ناهار میمونه؟

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سال قبل همچین تاپیکی ایجاد شد ، من گفتم برای بچه م اکثر اوقات تغذیه گرم و پختنی میذارم ، من و ترور ...

وا چرا ترور هرکسی یجوره الان اینهمه شما گفتین منم ایده گرفتم😍

من تو شربت و ابمیوه موندم اخه برا دندونش پارسال اکثر شیر همراهش کردم ولی دوست نداشت نصفه میخورد🥴

دختر منم پارسال کلاس اولی بود. صبحا چون صبحونه نمیخورد براش لقمه نون پنیر گردو؛ املت؛ سیب زمینی کبابی با کره میزاشتم و گاهی نون تست مدل پیتزا براش درست میکردم. نون خرمایی از بیرون میخریدیم

شیفت عصر چون ناهار میخورد براش تنقلات ابمیوه اجیل میوه میزاشتم. البته قسمت تنقلات برا زنگ تفریح صبح و عصر فرقی نمیکرد

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
وا چرا ترور هرکسی یجوره الان اینهمه شما گفتین منم ایده گرفتم😍 من تو شربت و ابمیوه موندم اخه برا دند ...

میگفتن تغذیه پختنی بودار هستن بچه های دیگه هوس میکنن ، والا هر بچه ای یه جوره پسر من تغذیه پختنی نباشه نمیخوره منم نمیتونم بچه رو با دست خالی راهی مدرسه کنم ،،، اگه هوا شهرتون گرمه ، شیر نذار یا بهش بگو نهایت زنگ اول بخوره ، شهر ما چون گرمه من گاهی  اوقات شربت خاکشیر میذارم