من حوصلم نمیکشید دو ساعت با گریه زاری ی قاشق فرنی بخوره تمایلش ب غذای سفره زیاده وایسادم ۹ماه ب بعد براش شروع کنم غذاهای خودمون
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
کلا اشتها ذاتی. دختر منم بدغذا بود تو تاپیکم درموردش گفتم 1 قاشق و باید با هزار لدبختی و دست و هورا و بازی بهش بدم الان بزرگ شد غذا دیر بشه سر منومیخوره
ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......
کلا اشتها ذاتی. دختر منم بدغذا بود تو تاپیکم درموردش گفتم 1 قاشق و باید با هزار لدبختی و دست و هورا ...
پسر من تمایلش ب غذای سفره زیاده مادرم میگه زوده ۹ ماه ب بعد براش شروع کم قدیم فرنیو سرلاک نبود والا ما همون غذای سفره میدادیم
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
یعنی تا قبل 9 ماهگی فقط شیرمیدادی؟ اخه دخترمن شبا خیلی زود به زود واسه شیرخوردن بیدارمیشه انگار اصلا ...
فعلا ۷ ماهه اس شبا اگه قبل خواب شیر بخوره تخت میخوابه تا ۶ نخوره یبار ۳ ۴ بیدار میشه
پسر من تمایلش ب غذای سفره زیاده مادرم میگه زوده ۹ ماه ب بعد براش شروع کم قدیم فرنیو سرلاک نبود والا ...
معده ش درد میگیره تو خ. اب ناله میکنه. تحربه ش داشتم. مامانم میگه قدیم همه تون 9 ماه غذا میدادم اون موقع بهداشت چیزی نبود.. ـ البته نسل ما مشکل معده کم هک ندارن بخاطر همین نمک و ادویه تو غذا . اگ بهش غذای خودتون ندید بچه تفاوت نمیدونه در حد کم میخوره
ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......
من شیر خشک میدم اگه شیر خودتو میدی شبا ی وعده قبل خواب شیر خشک بده طولانی سیر نگهمیداره