2777
2789
عنوان

واقعا چرا ان قدر ادم مریض زیاده

87 بازدید | 12 پست

امروز خیر سرم رفته بودم یکی دیگه از دندون عقل هام رو بکشم.شلوار اسلش پام بود و اسم خودم به انگلی.سی رو دستم تتو زده بودم و خلاصه ی پوشش معمولی داشتم برگشتنی ی گروه از پسرا تقریبا هم سن و سال خودم توی پیاده رو بودن یکی از اونا بهم تیکه انداخت گفت جووو.ن بچه خوشگل خودت رو بپا ی وقت ن.ک.ن.ی.مت 😑😑😑 یعنی میخاستم اون لحظه جرش بدم ولی چون گاز استریل توی دهنم بود نمیتونستم خوب صحبت کنم رام رو گرفتم رفتم یکی از اونا یهو داد زد گفت بخوری.مت!!!😐

ان قدر عصبانیم پشت سرم داره تیر میکشه شما بودین با این آدما چیکار میکردین ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

منی که پسرم و دخترا ۲ بار بهم اینجوری گفتن چی؟؟

داشتم تو پیاده رو آروم اسکیت میرووندم. ۵ تا دختر با هم بودن یکیشون گفت:بیا برو تو ک..نم😒ببین محل نده.

من از دیوانگان دیدم هزاران عاقل مُرده من از عاقل ولی دیدم سری کامل عُقده
عجب شجاعتی بدبخت من که همیشه مظلوم و بی سر و زبونم

من سر همین اتفاق ها دارم میرم کلاس پارکور.که حداقل اگه خفت شدم بتونم فرار کنم.چون یه بار به زور فرار کردم😁

بابا تو مثلا پسریبزن شل و پلشون کن دهنشون پر خون شه😅

به خدا خجالت میکشم.برو آخرین تاپیکم رو بخون ببین از چی میترسم