2777
2789
عنوان

چشمای نوزاد چهل روزه ( عکس)

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 56 پست
الان پوستت چه رنگیه ،سرخ و سفیدی؟

نه سفیدم فقط 

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم عیب نیست فرم چشمش اینه ،خیلی خوشمزه ست دخترت ،اینو از منی که دختر ۲۰ ساله دارم بشنو ،زیبایی آخ ...

آره ولی دوست دارم دخترم خوشگلم باشه دلم میسوزه براش اگرخوشگل نباشه چون من که مامانشم نه سیاستی دارم یادش بدم نه قرونازوعشوه ای بلدم که ازم یادبگیره لااقل خوشگل باشه که بپسندنش😅

آره ولی دوست دارم دخترم خوشگلم باشه دلم میسوزه براش اگرخوشگل نباشه چون من که مامانشم نه سیاستی دارم ...

همه مامانا دوس دارن دخترشون خوشگل باشه ،منم همین بودم میگفتم دختر دار شدم باید خوشگل باشه الانم خیلی خوشگله ولی میگم خیلی چیزای مهمتری از خوشگلی بود و هست 

منم نوزادیم سرخ بودم،الانم سرخ و سفیدم ،تا ناراحت میشم میخندم اضطراب میگیرم تب میکنم خجالت میکشم سر ...

منم خیلی دوست داشتم اینجوری باشم لپا و لبای صورتی دارن اینجور آدما ،چهره بدون ارایششون هم قشنگه و بی روح نیست

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

منم خیلی دوست داشتم اینجوری باشم لپا و لبای صورتی دارن اینجور آدما ،چهره بدون ارایششون هم قشنگه و بی ...

یادمه جوونتر که بودم از سرخ شدن صورتم بدم میومد دانشگاه که میرفتم ،مداوم پنکیک دستم بود که به لپام بزنم 😅

یادمه جوونتر که بودم از سرخ شدن صورتم بدم میومد دانشگاه که میرفتم ،مداوم پنکیک دستم بود که به لپام ب ...

عوضش الان ترند و مد هستی همه دنبال اینن با رژگونه و تینت شکل شما بشن😁😁

عوضش الان ترند و مد هستی همه دنبال اینن با رژگونه و تینت شکل شما بشن😁😁

آره الان دوست دارم رنگ پوستمو ،خدابیامرز مادربزرگم گونه های برجسته و سرخ داشت من به اون رفتم ،ولی متاسفانه نمیدونم چرا اندامم مثل اون نشد😅

من عکسای بچگیمو میبینم میترسم قرمز قرمز بودم مثل چغندر 😂😂

پسر من سیاه بود کلا 😑😂 الان ۷ ماهه فرداش بشم چشماش درشت طوسی مژه ها دومتر پوستشم سفید

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
پسر من سیاه بود کلا 😑😂 الان ۷ ماهه فرداش بشم چشماش درشت طوسی مژه ها دومتر پوستشم سفید

خداحفظش کنه 

کلا هر چی نوزاد زشت تر باشه بزرگ بشه قشنگ تر میشه 😁