2777
2789

سلام عشقا چطورین

ب تراپیستم گفتم از ی نفر تو دانشگاه خوشم اومده ولی میترسم پیام بدم

گفت برو پیام بده ولی پیشنهاد رابطه نده

بگو فلان کتابو دارین شما؟از هرکی پرسیدم نداشت

بعد اگه مایل باشه خودش ادامه میده مکالمه رو

حالا میترسم برم و چیزی بگم بعد طرف پسم بزنه،یا مسخرم کنه تو دانشگاه،یا رل داشته باشه

مصیبتی داریما😑🤦‍♀️میشه اگه خیلی متعصب با ذهن بسته نیستین و تجربه ای دارین کمکم کنین لطفا؟❤❤❤

از کسی نمیتونم مشورت بگیرم از دورو بریام

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه

خب اینکه کاری داره چیز خاصیم نیست فقط چون رو پسره کراشی برای خودت سختش کردی تصور کن دادن همین پیام به یه ادم معمولی برات سخته؟ نه

لطفا زیر ۲۲ سال ریپ نزنید. خواستم بگم: خوشگل تو این سایت پیدا میشه، خوشتیپ تو این سایت پیدا میشه، تحصیلکرده، پولدار، هنرمند، موفق، خوشبخت، مهاجر، حتی کسی که شوهرش عاشقشه و بهش خیانت نکرده هم پیدا میشه، پس اگر به هر علتی یک یا همه این موارد (متاسفانه) در زندگی شما و اطرافیانتون وجود نداره، دلیل نمیشه با حسادت و توهین وجود چنین افرادی رو بین کاربران سایت غیرممکن بدونید. لطفا تحمل شنیدن حس خوب و خوشبختی دیگران به هردلیلی(زیبایی، تحصیلات، ازدواج، پول و…) رو داشته باشید و فقط دیدن و شنیدن بدبختی و ناراحتی افراد براتون قابل باور نباشه با تشکر. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس اکه ب بهانه درس و کتاب و جزوه باشه شک نمیکنه و اصلا ب هیچ عنوان کسیو واسطه هم قرار نده من تجربه داشتم و اصلا نفهمه ازش خوشت میاد اصلا.و اینکه اگه همکلاسیته هادی برخورد کن بزار اون بیاد طرفت و تلاش کنه اگه ازت خوشش میاد 

من بودم هیچوقت نمیکردم این کارو

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤
خب اینکه کاری داره چیز خاصیم نیست فقط چون رو پسره کراشی برای خودت سختش کردی تصور کن دادن همین پیام ب ...

اخه نکنه بد برداشت کنه اون طرف

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
فالو دارین همو

من اونو اره

اخه نکنه بد برداشت کنه اون طرف

نمیکنه پیام معمولی بده دیدی جنبه نداره خودتو سفت بگیر و وا نده همین بخدا کاری نداره تو داری سختش میکنی از اون برای خودت بت ساختی

لطفا زیر ۲۲ سال ریپ نزنید. خواستم بگم: خوشگل تو این سایت پیدا میشه، خوشتیپ تو این سایت پیدا میشه، تحصیلکرده، پولدار، هنرمند، موفق، خوشبخت، مهاجر، حتی کسی که شوهرش عاشقشه و بهش خیانت نکرده هم پیدا میشه، پس اگر به هر علتی یک یا همه این موارد (متاسفانه) در زندگی شما و اطرافیانتون وجود نداره، دلیل نمیشه با حسادت و توهین وجود چنین افرادی رو بین کاربران سایت غیرممکن بدونید. لطفا تحمل شنیدن حس خوب و خوشبختی دیگران به هردلیلی(زیبایی، تحصیلات، ازدواج، پول و…) رو داشته باشید و فقط دیدن و شنیدن بدبختی و ناراحتی افراد براتون قابل باور نباشه با تشکر. 

چه اشکال داره حالا پس هم بزنه حداقل دیگه یه عمرعذاب نمیکشی،چرا فکرمیکنین اگه پس زده بشین حتما بهتون بی احترامی شده مگه مادخترا حق انتخاب نداریم،پسراهم همینطور شاید شما کیس مناسب ایشون نباشین وفقط تبدیل به یه رابطه دوستانه واجتماعی شد

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست