2777
2789
عنوان

از نگاه جامعه رابطه پسربیست ساله و دختربیست و هفت ساله جالب نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 66 پست
اونم بده پسرای ایرانی اصلا اوضاشون خوب نیست یمدت دختر مادری میکنه برای پسر ،پسر میزاره میره نکنید

کامل خرجم میده 

مدام هدیه برام میخره

از دست دادنت به قیمت پیدا کردن خودم تموم شد❤️راستش بخوای می ارزید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا؟؟؟ چرا من وابسته میشم؟

چون ذات دختر احساسیه 

پسره بچه اس و الان تو اول دوران بلوغ جنسیشه و هورمونها بشدت فعال نهایت بعد یه مدت سیر میشه ازت 

و الان دیگه انقد دخترای رنگ و وارنگ هست جلب یکی دیگه جونتر و خوشگلتر میشه 

هنور به پختگی نرسید ومردها هم که کلا تنوع طلب 

ولی دختره وابسته میشه 

پسرا خدای حرفای قشنگ و مخ زنی ان دخترا هم که از گوش عاشق میشن 

ولی پسرا از چشم 

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
اونم بده پسرای ایرانی اصلا اوضاشون خوب نیست یمدت دختر مادری میکنه برای پسر ،پسر میزاره میره نکنید

اونم تو این دوره زمونه رنگارنگ چندصباح بعد میگه تو پیری بزرگتری رو نمیشه معرفی کنم به بقیه جوونتر بیرون ریخته براش مقایسه میکنه تهش یاخیانته یاطلاق

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
کامل خرجم میده مدام هدیه برام میخره

شاغله 

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
چرا؟؟؟ چرا من وابسته میشم؟

چون مامانش میشی اون کیف میکنه با یدختر مهربون بزرگتر ولی تو همیشه کمبود احساس میکنی و بدبخت میشی مردای ایرانی اکثرا خودشیفته و خودخواه و نر سالارن و ضد زن هر چی سنشون میره بالاتر بیشتر ضد زن میشن 

کامل خرجم میده مدام هدیه برام میخره

یمدت کیفو حال کن اونم خرجت کنه خوش باشید باهم ولی وابسته نشو مورد خوب دیدی برو عذاب وجدان هم نداشته باش پسرا ی دختر کنارشونه کلی اعتبار میگیرن باید هزینه گشتن باهاتو بده ولی مادری نکن براش 

آزه همکاریم پول و درآمد من بیشتره ولی اون خرج میکنه همه جوره

بزار بره  تو تموم کن به نفع جفتتونه

دقیقا اسی بدبخت میشه الان حس مادری اسی گل کرده پسر مردمو از ابو گل در بیاره اخرش خودش میره تو باتلاق

دقیقا من واسه خودم یه پسر کوچیکتر بهم پیشنهاد داد و جوری ادعا میکرد گفتم بچه مردم از دست رفت 

یه جوری گریه میکرد که نگو نه تو بگی نه من دیگه قید هرچی دختره میزنم و..

یه کارای میکرد گفتم این واقعا عاشق شده 

منم گفتم نه حتی اگه زمانی منم راضی بشم خانواده هامون راضی نمیشن گفت اشکال نذاره فرار میکنیم 

گفتم کمتر فیلم ببین 

گفت نه پدر بزرگ مادر بزرگم همنجور بودن 

حالا پدربزرگش به مادر بزرگش خیانت کرده بود 

گفتم تهشم که پدر بزرگت خیانت کرد 

گفت من نمیکنم و...

حالا تهش یه هفته نشد از این ماجرا رفت با یه دختر دیگه

و گندش در اومد که رابطه دارن اخراج شدن هردو   

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
بکش زیرش شوتش کن من ۳۹ هستم با پسر ۲۷ ساله و ۳۲ ساله بودم اصلا حمایت نمیکردن و مرتب قهر میکردن

خیلی حمایتم میکنه همه جوره تو محل کار و مالی و احساسی 

از دست دادنت به قیمت پیدا کردن خودم تموم شد❤️راستش بخوای می ارزید

من هر شب براش شام‌ میپختم میبردم سر کارش  شب کار بود  خودمم تا صبح میموندم  یکروز قبل تولدم با یه بهونه کات کرد  الآنم با یه دختر افغانی ۱۱ سال کوچکتر جلوی چشمم داره میپره  البته من آبروی جفتشونو بردم نذاشتم قسر در برن🤣

من هر شب براش شام‌ میپختم میبردم سر کارش شب کار بود خودمم تا صبح میموندم یکروز قبل تولدم با یه به ...

آخه افغانی

2810