اوایل تا یه سال کفشامو پام میکرد گاهی میگفتم گاهی خودش خم میشد اینکارو میکرد الان باردارم نمیکنه😑الان حتی تعارفم نمیکنه منم بگم یه نگاه بد میکنه قبلا براش مهم نبود هرجا میرفتیم هرجا بودیم کفاشمو پام میکرد الان که باردارم خودم به زورمیکنم دلیلش چیه از خودش نپرسیدم
پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم از وقتی باردار شدم احساس میکنم اون عشق و علاقش کم شدهبعد ۲ هفته که همو دیدیم،. یکبار فقط بغلم کر ...
واقعا؟ 😳
مال منم رفتاراش عوض شده ولی انقد که گفتم چرا حال بجه رو نمیپرسی تا منو ببینه اول حال نینی رو میپرسه قربون صدقش میره تکون میخوره ذوق میکنه به منم خوب میرسه ولی بعضی رفتاراشو که سابق داشت مث همین رفتاری که تاپیک زدمو الان نداره 🥲
پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت
شوهرمن خودش میگفت سرتو بزار رو بازوم بخواب انقد گفت و من کردم الان عادتم شده حتما باید سرم رو دستش ب ...
😂 کلا مردها اوایل یکم جوگیر هستن، بعد یکی دو سال اخلاق های واقعی شون یکی یکی رو میشه
ما اوایل هر شب میرفتیم بیرون ، پارک و اینا بعد یکی دو سال دیگه نهایتا دور خونمون یکم پیاده روی میریم اونم با اصرار من 😅 میگه مگه راه قرض داری هیچ جا مثل خونه نمیشه ولش کن بیا دراز بکش از صبح سر کار بودم خسته ام