2777
2789

مستاجرباشی خونت دلباز باشه ولی خوب گرایه خونه ایناچیزا یا بتونی یک خونه کوچک بخری ولی خوب  دلگیرشو بایدتحمل کنی اسباب ها باید ب زورجابدی حالا تایک روز بتونی بزرگتر بخری   واقعا شماباشید کدوم انتخاب میکنید راحتی حالا  یا   سختی حالا راحتی اینده 

خونه بخر.

برا درمان افسردگیتون اینو بخونید. https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1 یه تاپیک خوب دارم بخونش به دردت میخوره https://www.ninisite.com/discussion/topic/14582420/%d8%a8%db%8c%d8%a7%db%8c%d8%af-%da%86%d9%86%d8%af-%d8%aa%d8%a7-%d9%86%da%a9%d8%aa%d9%87-%d9%85%d9%81%db%8c%d8%af-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d9%88%d9%86-%d8%a8%da%af%d9%85?postId=354796201

خونه دلگیر 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه فکر کنم بی عقل ترین ادم ها هم تو این شرایط اقتصادی ترجیح میدن صاحب خونه باشن

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

خونه خودم باشه 

چون خونه خودت باشه میتونی حالا پولاتو جمع کنی تغیرش بدی دلباز شه خونه خودته دیگه 

ولی مستاجر باشی از سال بعدت خبر نداری 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
2810