2777
2789

پدرمادرش با اینکه جوونن اما تا میبینن شوهرم سرگرم زندگی خودشه با کوچیک ترین بیماری خودشون رو بستری میکنن و از کاه کوه میسازن همش میگن ما خیلی عمرمون به این دنیا نیست همش از مرگ صحبت میکنن تا ترحم شوهرم رو بخرن و وقت و توجه بیشتری ازش بگیرن…

هربارم که این اتفاق میوفته زندگیه ما صحنه ی جنگ میشه چون کاملاااا توجهش صرف اونا میشه اصلا منو نمیبینه همش بهونه گیری میکنه دعوا راه میندازه…دو روزه از سرکارش مرخصی گرفته که با باباش بره باغشو ابیاری کنه،از سرکار میاد به من میگه خستم حال ندارم ولی سرویس خواهراش شده دائما میبره میاره…

با هر زبونی بهش میگم نمیفهمه

چیکار کنم درست شه دیگه واقعا خستم کرده 

تا زندگیم میاد رنگ ارامش به خودش ببینه خونوادش نمیزارن از عمد هم اینکارو میکنن کاملا مشخصه یه حسادت نهفته دارن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باخانوادش درمیون بزار بگو که اذیت میشی من حتی تا پای دعوا هم رفتم 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

چیزی که برام جالبه اینه که دیروز فهمیدم ددی سایت هم هست رفتم تاپیک ها رو دیدم اما هیچ کسی از مادر زن و زن و... اینا چیزی نمیگه اما اینجا همه مادر شوهرشون رو تاپیک میکنن و... 

تا شوهرت نخواد تو کاری نمیتونی بکنی .همه چی بستگی به رفتار شوهرت داره ..اونم از رسیدگی به خانوادش لذت میبره پس نمیتونی قانع ش کنی بیشتر اعتراض کنی به تو بد بین میشه 

بی خود کسی رو بستری نمی کنن که

بزار برات مثال بزنم:

مادرشوهرم نافش افتاده بود دل درد داشت من هرچقد بهش گفتم نافت افتاده باید جاش بندازی تا خوب شه گوش نکرد رفت بیمارستان انقد به خودش میپیچید که گفتن بستری بشه شاید اپاندیسه؛یه روز بابت این موند بعد گفتن شاید روده هاته،دوباره موند اندوسکوپی بشه و…سه چهار روز همینطوری طولش داد اخرشم مادرش اومد نافشو جا انداخت و تمام..

همچنان داره از این قضیه سواستفاده میکنه 

باخانوادش درمیون بزار بگو که اذیت میشی من حتی تا پای دعوا هم رفتم

من تا پای طلاق رفتم دوسال پیش

۷ ماه خونه پدرم موندم فقط دادگاه رفتیمو اومدیم

اومدن به غلط کردن افتادن واقعا هم درست شده بود همه چی ولی الان چن ماهه دوباره شروع کردن..چرا؟چون یکی دوبار با خونواده ی من رفتیم بیرون و مسافرت و اونا احساس کردن ک پسرشون رو ازشون گرفتیم😇با اینکه خودشون اصلااا ادم تفریح و بیرون و گشت و گذار نیستن ولی نمیخوان شوهرم غیر اونا ب کسی توجه کنه

شوهر منم تقریبا این مدلی بود و من بیشتر از شما عذاب میکشیدم

واقعا بخش عمده مشکلاتم صرف نادیده گرفتن من میشد و من حس بدی رو تجربه میکردم

به لطف خدا بعد از تولد بچه هام اولویتمو عوض کردم سعی کردم اهمیت بودن همسرم در کنارمو کم کنم

با بچه هام و دوستام و خانواده ام بیشتر وقت گذاشتم و دیگه هیچ وقت از همسرم گله نکردم که چقدر میری و نیستی و حتی الان با بچه ها شوخی میکنیم میگیم تو برو اونجا ما هم یمریم فلان جا

اصلا همسرمم تغییر کرد و ادمی که هر روز باید سر میزد به مادرش شد یه ادمیکه شاید دو سه روزم نره و مشکلی توی ذهنش نیست

میخوام بگم اگه اونا تغییر نمیکنن خودت رو تغییر بده

برای خودت برنامه بچین و خوش بگذرون بذار همسرتم ببینهبدون اونم میتونی شاد باشی و برنامه بذاری برای خودت

البته من هیچ وقت برخلاف میلش جایی نرفتم و نخواستم تلافی کنم که حرصش رو دربیارم و قضیه بدتر بشه خیلی اروم این حرکتو شروع کردم

باور کن الان در مرحله ای هستمدوست دارم همش بره اونجا و در کنار اونا باشه من راحت برای خودم با دوستان و عزیزان خودم باشم

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
تا شوهرت نخواد تو کاری نمیتونی بکنی .همه چی بستگی به رفتار شوهرت داره ..اونم از رسیدگی به خانوادش لذ ...

خب پس چیکارش کنم واقعا دارم اذیت میشم

بخدا اگه رفتارش نرمال و با عدالت بود اصلا مشکل نداشتم ولی مشکل اینجاس که هرچقد به خونوادش نزدیک میشه از من دور و دورتر میشه همش خونمون دعواست؛واسه اونا جانم عزیزمه پاسه من فحش و پرخاش

حق ندارم ناراحت شم؟

چیزی که برام جالبه اینه که دیروز فهمیدم ددی سایت هم هست رفتم تاپیک ها رو دیدم اما هیچ کسی از مادر زن ...

خب اگه اونجوری تاپیک میزدن که میشد سیب زنینی سایت!

یه مرد هیچوقت درمورد خانومش با مردای دیگه بحث نمیکنه اگه اینکاروکنه خاله زنک وبی غیرته 

خب اگه اونجوری تاپیک میزدن که میشد سیب زنینی سایت!یه مرد هیچوقت درمورد خانومش با مردای دیگه بحث نمیک ...

درسته اما چرا اینجا فقط تاپیک مادرشوهر میزنن تاپبک مادر خودشونو نمیزنن؟ یعنی فقط و فقط مادرشوهر ها بد میکنن؟ 

2810