2777
2789
عنوان

کیا سلفری دادن میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 35 پست
ممنون گلم ایشالا به شما هم بچه سالم عطا کنه اخه گفتن تیغه بینی تو انومالی خیلی مهمه برا من دوتا هستن ...

اره هر دوشون سالمن.

ببین همون امینو هم ۹۹/۵ درصد یعنی از هر هزار تا ۲۰ تا ممکنه خطا باشه.

حالا یا منفی و اشتباهی میگن مثبت و بچه الکی سقط میشه یا برعکس و بچه مریض دنیا میاد.

فقط فقط از خدا بخواه ، بهت نظر کنه. ان شالله هر دوتاشون صحیح و سالمن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ریسک شما چنده؟ اسکرین نگاتیو نزده؟والا خیلی از چیزهایی که غربالگری نشون میده واقعا کشکه وجهت استرس د ...

غربال اول زده اسکرین نگاتیو سلفری هم زده لو ریسک ولی همش بچه اون خانم میاد جلو چشمم دیونه میشم اون خانمه ۴۳ سالش هس

دوست من انتی ش خیلی بالا بود به خودش زحمت نداد اصلا سلفری بده گف ولش کن😂بچش الان سالمهاکثرررررر این ...

ببخشید سندروم خفیف چطوری میشه؟ چه مشکلاتی داره اون بچه

برادرشوهر من وقتی به دنیا میاد دکترا اول شک میکنن که سندروم باشه، الانم به نظرم از نظر فرم چشم و بینی شباهت داره به سندروم دادن، از نظر عقلی کمتر از سنش میفهمه با اینکه رفته دانشگاه میره سر کار الان و .... به نظر شما ایشون هم سندروم خفیف داره؟

همین مساله باعث شده از اول بارداری استرس داشته باشم

با اینکه همه آزمایشات خوب بود خداروشکر 

اره هر دوشون سالمن.ببین همون امینو هم ۹۹/۵ درصد یعنی از هر هزار تا ۲۰ تا ممکنه خطا باشه.حالا یا منفی ...

توکل برخدا کردم از خودش خواستم حالا که بهم دوتا دادی دلمو شاد کن نذر حضرت محمد و امام حسین کردم بذارم حسین و محمد اسماشون رو

غربال اول زده اسکرین نگاتیو سلفری هم زده لو ریسک ولی همش بچه اون خانم میاد جلو چشمم دیونه میشم اون خ ...

خب شما چند سالته

ولش کن پس

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
ببخشید سندروم خفیف چطوری میشه؟ چه مشکلاتی داره اون بچهبرادرشوهر من وقتی به دنیا میاد دکترا اول شک می ...

چهره همه سندروم دانی ها یکیه اگه دقت کنی

خفیف و شدیدی ش هم معلومه مثل چیزی که گفتی

تو نت سرچ کن ببین قیافش اونطوریه یا نه

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
من ۳۱ هستم

ریسک سن شما خیلی پایینتر از اون خانومه

عزیزم میشه بپرسم ریسک تریزومی ۲۱ براتون چند بود که سلفری نوشت؟؟؟ مال من ۱ به ۲۹۷... تو رو خدا اگه می ...

گلم من ازمایشاتم هیچ مشکلی نداشتن سلفریمم خوب هس من تو انومالی گفتن تیغه بینی جنین کوتاه هس بخاطر این سلفری دادم

2810