2777
2789
عنوان

مامانا کمک لازمم ی لحظه بیاین

122 بازدید | 12 پست

من بچم الان 8 روزه اس از اول بهش شیر خشک دادن چون زردی داشت الانم هم شیر خودمو میدم ولی انگار سیر نمیشه و اصلا با شیر خودم خوابش نمیبره بعد اندازه 60 سی سی هر سه یا چهارساعت شیر خشک هم میخوره این عادیه؟؟ 

با شیر خشک خیلی راحت و آروم میخوابه اما با شیر خودم هی نق میزنه‌ و خوابشم نمیبره

خدا بداند کافیست❤️

عادیه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عادیه

آها مرسی بعد اینکه از دیشب تا الان انگار دلدرد داره همش قرمز میشه پاهاشو تو شکمش جمع میکنه زور میزنه حتما ببرمش دکتر یا میتونم از داروخونه براش قطره دلدرد بگیرم؟

خدا بداند کافیست❤️

عزیزم شیر خوشک رو همراه شیر خودت بهش بدی به مرور شیر خودت کم میشه هرچه قدر سینه ات رو میک بزنه بیشتر شیر درست میشه در ضمن حبوبات سیر پیاز سبزی نوشابه نخور بعد از ساعت هشت شب چای نخور

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
دوتا رو بهش بده من تصمیم گرفتم دوتا شیرو بهش بدم

آخه میگن اگه همزمان ممکنه کلا شیر خشکی بشه برا شما هنوزم دوتاشو میخوره ؟ بچتون چن وقتشه 

خدا بداند کافیست❤️
عزیزم شیر خوشک رو همراه شیر خودت بهش بدی به مرور شیر خودت کم میشه هرچه قدر سینه ات رو میک بزنه بیشتر ...

اصلا سینه مو خیلی ب سختی میگیره و همش گریه میکنه مجبور میشم شیر خشک بدم 

خدا بداند کافیست❤️
آخه میگن اگه همزمان ممکنه کلا شیر خشکی بشه برا شما هنوزم دوتاشو میخوره ؟ بچتون چن وقتشه

نه دخترخالم بچش ۶ ماهشه هر دورو بهش میده در طول روز یکی دوبار شیر خشک و شبا کلا شیر خشک میده می‌خوابونه بیشتر روز هم شیر خودش، 

من انشالله دو هفته دیگه زایمان میکنم ولی میخوام طبق روش دخترخالم اقدام کنم

نه دخترخالم بچش ۶ ماهشه هر دورو بهش میده در طول روز یکی دوبار شیر خشک و شبا کلا شیر خشک میده می‌خواب ...

آهان ب سلامتی جوجه تو بغل بگیری عزیزم♥️ خیالم راحت شد پس منم فعلا همین کار دختر خاله تونو انجام میدم انشالله ک شیر خشکی کامل نشه

خدا بداند کافیست❤️
اصلا سینه مو خیلی ب سختی میگیره و همش گریه میکنه مجبور میشم شیر خشک بدم

به مرور عادت میکنه چهار انگشتت رو بزار زیر سینه با انگشت شصتت نوک سینه رو بگیر دستت دیگت رو هم جوری زیرش نگه دارکه کف دستت زیر باسن نوزاد وسر نوزاد روی آرنجت باشه اینجوری راحت شیر میخوره شیر خوردن از شیشه براش راحت برای همون 

سینه ی شما رو درست نمگیره غذا نفاخ هم نخور تا اذیت نشه 

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
آهان ب سلامتی جوجه تو بغل بگیری عزیزم♥️ خیالم راحت شد پس منم فعلا همین کار دختر خاله تونو انجام میدم ...

مرسی عزیزم 

باور کن پسر دخترخالم اردیبهشت بدنیا اومد خیلی کوچولو و لاغر بود الان ماشالله خیلی خوب رشد کرد در کنار شیر مادر شیر خشک واجبه 

آها مرسی بعد اینکه از دیشب تا الان انگار دلدرد داره همش قرمز میشه پاهاشو تو شکمش جمع میکنه زور میزنه ...

دلدرد هست 

هر زمان دیدی پاهاشو جمع میکنه شکمش 

ماساژ شکم بده 

دو سه قطره روغن زیتون دور ناف در جهت عقربه های ساعت ماساژ بده اروم 

ناف رو نه 

فقط شکم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰