2777
2789
عنوان

ترس از ازدواج

77 بازدید | 2 پست

من سن پایین ازدواج کردم و طلاق گرفتم بخاطر خیانت و هرزگی 

الانم احساس ناکافی بودن میکنم از کل اندامم ایراد میگیرم 

میگم حتما بده و ازدواج مجددم کنه باز بهم خیانت میکنه 

دنبال هزارتا جراحی ام 

قد و وزنم متوسطه اما سینه بزرگی ندارم میخوام پروتز کنم 

یا میگم شاید ظاهر پایین تنم مشکل داشته جراحی کنم 

کلا میترسم مجدد ازدواج کنم اما از اینکه تا اخر عمرمم مجرد بمونم ناراحتم 

کسی تجربه جراحی سینه داشته انجام  بدم ؟!

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭

میدونی چیه ایراد از خودت نیست ایراد از مردهاست 

واسه خانوما کلمه عشق واقعا وجود داره اما عشق واسه مردها یعنی هوس یعنی ظاهر یعنی وقتی نیاز دارند خوبن نیاز دارند جنس مونث واسشون ارزش و اهمیت نداره 

خانم هایی هستند حتی با مرد معلوم هم ازدواج کردند و زندگی خوبی دارند اما اگر برعکس بود هرگز اینطور نبود و اون پسر اصلا خ استواری اون دختر نمی‌رفت 

حتی یک مردی ، خانومش بابت تصادفی که خودش باعثش بوده  خانومش قطع نخاع و فلج میشه و اون مرد اون خانم طلاق میده و ازدواج دوم میکنه و اون خانم هم میره سالمندان 

کلا از نر جماعت باید گریخت اونا عشق به مونث ندارند هوس به مونث دارند تمام 

وگرنه خدای نکرده خدای نکرده یکدختری مشکلی داشته باشه اون مرد حتی نگاهشم نمیکنه 

در کل عمل بیخیال سلامتی باشه مهم ترین چیزه بقیه چیزها بیخیال 

بعد عجله هم کردی طرف نشناخته ازدواج کردی الان مرد خوب انگشت شمار و کمیابه 

همشون طرز تفکرشان داشتن زیبایی طرف مقابل و رفع نیاز خودشون و .... شده 

بانو شما یه بار شکست خوردی من دوبار این جور فکر نکن اون مردی که برا اندام قیافه بخوادت بهتر نخواد عمل عوارض خودش داره هی چند سال باید بری خودت سلامتی تو پولت حدر نده سعی کن رو پا خودت قوی باشی کسی که هم فاز تو باشه سر راهت قرار می‌گیره شاد پیروز باشی 

بجنورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.