2777
2789
عنوان

خستم از چاقی خداااا😭تو شیردهی

129 بازدید | 21 پست

چرا نمیشه رژیم گرفت؟ 😢رژیم گرفتم روز سوم شیزم تموم شد😭

اینجوری باشه من از یکسالگی دیگه شیر خشک میدم. 

شما تونستید رژیم بگیرید؟ 

حالا نمیخواد الان رژیم بگیری، چون در اصل بچه ات رژیم میگیره، بذار این دوره تموم بشه بعد به خودت حسابی میرسی، اینطوری الان رژیم بگیری استخوان‌های بچه ات ضعیف میشه، فردا هزار تا مشکل پیدا میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا نمیخواد الان رژیم بگیری، چون در اصل بچه ات رژیم میگیره، بذار این دوره تموم بشه بعد به خودت حساب ...

چه جالب نمیدونستم برا بچه هم اینقدر مضر میشه 😢

اصلا روحیم داغونه اعتماد به نفسم نابوده

ژیم میشه گرفت ولی باید همش مرغ و گوشت و تخم مرغ و ماهی بخوری

گرفتم اینجوری. 

کتوژنیک گرفتم تحت نظر دکتر شیرم سه روزه تموم شد. 

گمونم بقپل قدیمیا گمونم شیرم نون و برنجیه

بابا وحشتناکماما دمت گرم کلی خندیدم خیلی قشنگ مختصر و مفید گفتی بهم😂🤣💃🏻

قربونت عزیزم🥰

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
گرفتم اینجوری. کتوژنیک گرفتم تحت نظر دکتر شیرم سه روزه تموم شد. گمونم بقپل قدیمیا گمونم شیرم نون و ب ...

من بچم از یک سالگی دیگه شیرمو نخورد. تا الان حدود ۸ ماه هست ۲۶ کیلو کم کردم.  نگران نباش. وقتش میرسه. فقط باید ادامه بدی بعدش. من ۱۰۴ بودم الان شدم ۷۸ 

خدایا شکرت. 
من بچم از یک سالگی دیگه شیرمو نخورد. تا الان حدود ۸ ماه هست ۲۶ کیلو کم کردم. نگران نباش. وقتش میرسه ...

وای جون من؟ افرین بابا

اندازه یه اسلیو کم کردی افرین باریکلا

منم الان ۹۸کیلوام😭

چ رژیمی گرفتی؟ 

من بچم از یک سالگی دیگه شیرمو نخورد. تا الان حدود ۸ ماه هست ۲۶ کیلو کم کردم. نگران نباش. وقتش میرسه ...

ستاره من یادمه چند سال پیشم با شما صحبت کردما😍سلامت باشید همیشه عزیزم 🤩

وای جون من؟ افرین بابااندازه یه اسلیو کم کردی افرین باریکلامنم الان ۹۸کیلوام😭چ رژیمی گرفتی؟

اره. تو این راه خیلی شکست خوردم خسته شدم رژیممو شکستم ۴ ماه استوپ وزنی کردم ولی فقط هی بلند شدم حتی لنگون لنگون ادامه دادم. 

الان همه بهم میگن خیلی خوب شدی چیکار کردی 

من کالری شماری کردم. تو تایپیک هام هست. برو بخون. 

وقت واسه لاغری هست. اصلا نگران نباش

خدایا شکرت. 
2810