2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

بریم بخوابیم 

از ساعت ده تو اشپزخونم دارم خونه تکونی می کنم له هستم 😮‍💨😵‍💫

به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️
در مورد بازگشایی مدارس😭

وای به به

به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️
عی نه نگو دیگه در مورد آینه دقم حرف نزن 😭

خدانکنه عزیزم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
خوشحالی

کاش جای شماها بودم

قدر این لحظه هاتونو بدونید 

نزارید مشکلات غرقتتون کنن حسرت چنین روزایی رو بخورید

کاش جای شماها بودمقدر این لحظه هاتونو بدونید نزارید مشکلات غرقتتون کنن حسرت چنین روزایی رو بخورید

عزیزم من خودم معلمم

دانش اموز نیستم

ولی واقعا حرفهاتون درسته

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
عزیزم من خودم معلممدانش اموز نیستمولی واقعا حرفهاتون درسته

ء راست میگی ؟ 

ببخشید فکر کردم دبیرستانی هستید

خدایی واسه معلما سخته 

خسته نباشید

معلم چه درسی هستی عزیزم ؟

ء راست میگی ؟ ببخشید فکر کردم دبیرستانی هستیدخدایی واسه معلما سخته خسته نباشیدمعلم چه درسی هستی عزیز ...

قربونت معلم دبستانم

قربونت معلم دبستانم

ویییی دبستان 😍

خدا حفظتون کنه

خیلی لحظه شماری میکنم پنچ سال دیگه بگذره دخترم بره مدرسه 😍🥴

نمیدونم چرا ذوق دارم

2810