2777
2789

به نظرتون ۱۶درصدزردی چقدر طول میکشه درست بشه؟

چیکارکنیم سریع خوب بشه؟

❤مرسی که برام دعاکردیدمن بامعجزه خداباردارشدم و۲ماهه هستم برام دعاکنیدسالم به دنیابیارمش👈👈👈قلب بچم تو۳ماهگی وایسادومجبورشدم سقط کنم خیلی بدبودخیلی😭دعاکنیدخدابهم یه بچه سالم وصالح بده خیلی 

دستگاه ...بعدم خودت ترنجبین ومایعات زیاد بخور تا شیرت پاک کنه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیرخودتون رو بهش بدین تا دفع داشته باشه 

۱۶خطرناک نیس ولی براش دستگاه بگیرید و چشم بند بزنید براش و ۲ روز زیر دستگاه باشه خوب میشه 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

بالای ۱۱ بیمارستان 

و اینکه اگه بیمارستان نمی ری دستگاه اجاره کن تو خونه 

شیرخشک بده زود زود دستشویی کنه زردی دفع بشه 

یه قطره هست اسمش و نمی گم شاید مسئولیت داشته باشه ببرش دکتر می ده 

خودت چیزای خنک بخور 

عزیزم اصلا نگران نباش دختر من ۱۶ بود دستگاه آوردیم خونه تو بهمن ماه لختش کردیم ۳شب گذاشتیم دستگاه شد ۱۱ برداشتیم دوباره شد ۱۶ با قطره شیر خشت و ترنجبین پاک کردن دست و صورت و پاهاش با عرق کاسنی و شیر خودم و خودمم عرق کاسنی و لیمو شیرین خوردم روغن حیوانی قیماق و گرمی نخور فعلا

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

پسرمنم زردیش همینقدر بود. سه روز تو بیمارستان بستری بود زیر دستگاه. البته از صورتش اصلا مشخص نبود اما وقتی جواب ازمایش رو دادن دکتر گفت سریع بذاریدش زیر دستگاه

و تو چون مصرع شعری زیبا، سطر برجسته ای از زندگی من هستی.
عزیزم اصلا نگران نباش دختر من ۱۶ بود دستگاه آوردیم خونه تو بهمن ماه لختش کردیم ۳شب گذاشتیم دستگاه شد ...

با اینا ک گفتم کاملا خوب شد یهو بستری نکن فایده نداره

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

دستگاه بگیر توخونه.بیمارستان خیلی اذیت میشی من تجربه شو دارم.شیر خشک هم بگیر مابین شیر خودت بده ادرار داشته باشه.من راستش به دخترم قطره میدادم دلپیچه داشت گریه میکرد بالاخره سردیه ولی به پسرم اینسری ندادم.خودتم به نظرم سرذی نخور من سر دخترم خوردم بدنم سرد شده بود بی حس بودم.با دستگاه دو شب بخوابه خوبه نمیخواد کاری کنی با قطره و اینا خیلی طولانی میشه