2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم رو فهمیدم اما حتی ب روش هم نیاوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 30 پست
تنها کاری که نیازه بکنی اینه که فقط مدرک جمع کنی و پول و سرمایه که بتونی بعدا مستقل بشی

اخه حتی ۵ سال دیگ هم جدا بشم پسرم شده ۷ ساله پس پسرم چی ی عالم براش برنامه داشتم میخاستم از ۴ سالگی بزارم کلاس فوتبال

زرنگ باش براش نقشه بکش جواب های هوی است ،حالشو بگیر ساده نباش ،جلوی مردا احساساتی بشی باختتتی ،قوی باش اون یاد گرفته راه سواستفاده از تورو فردا میگه در حدم نیستی مردا زن ضعیفو فثط بدبختت میکنن اسی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه یه روز خواستی جدا بشی زنگ بزن خونه خاله همسرت بگو دارم میام اونجا دورهمیبرو بگو تلویزیونتون فلش ...

اونا اصلا تلویزیون نمیدونن چیه تو ی روستا دورافتاده دختر خاله تازه طلاق گرفته 

اخه حتی ۵ سال دیگ هم جدا بشم پسرم شده ۷ ساله پس پسرم چی ی عالم براش برنامه داشتم میخاستم از ۴ سالگی ...

چرا پنج سال دیگه، به محض اینکه سرمایه جمع کردی میتونی، ضمنا پسر تا دو سالگی میتونه پیش مادر باشه،دختر تا ۷ سال

چرا پنج سال دیگه، به محض اینکه سرمایه جمع کردی میتونی، ضمنا پسر تا دو سالگی میتونه پیش مادر باشه،دخت ...

این قانون عوض شده پسر هم تا ۷ هست .. پنج سال دیگ پسرم میشه ۷ ساله فک میکنم اون موقع بهتره کمتر آسیب میبینه تا الان 

اونا اصلا تلویزیون نمیدونن چیه تو ی روستا دورافتاده دختر خاله تازه طلاق گرفته

اینکه خیلی راحت تره

تو روستا آبروشونو ببر

برو به همه بگو تو روستا با شوهر من تو رابطه اس!

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.
چبکار کنم دقیقا چ نقشه ای

پولات یا طلاهاتو پس بگیر حقتو بگیر ساده نباش مردا ساده نیستن ادای ساده هارو در میارن ،چجوری اون بهت حقه زد ناراحتی تو براش مهم نبود توام حقتو بگیر 

پولات یا طلاهاتو پس بگیر حقتو بگیر ساده نباش مردا ساده نیستن ادای ساده هارو در میارن ،چجوری اون بهت ...

خب دیگ منم موندم ک حقم رو بگیرم ..ماشین رو میخام با زبون خوش ازش بگیرم بعدشم هزینه کلاس هام و هزینه عمل بینی رو باید بده اما اینم بگم نداره هرروز ب ی بهونه مجبورش میکنم بده

حالم بهم میخوره از اینجا معلوم نیست الان کجاش چ غلطی میکنه با کی هست با کی نیست بعد مجبورم وقتی میاد ...

منم مث تو برام مهم نبود تا اینکه بیماری مقاربتی گرفتم بنظرم برات مهم باشه هر طوریه سعی کن جلوشو بگیری مستندات تهیه کن

ماشینو بنام بزن 

بعدم ازش شکایت کن طبق مستندانت

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است
2810