2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خود سونوگرافی گفت بیا هفته پیش رفتم گفت یک هفتع دیگ تکرار کن الان هم خود دکتر سونو هم دکتر خودم گفتن ...

توکلت ب خدا عزیزم وقتی قلبش بزنه احتمال سقط کمتره 

۱۲۰ هم خیلی کم نیست

۱۲۰ک عالیه تازه جنسیت احتمالا پسره شاید چیره دیگه باعث سقط عکس بزار، بر دوستم۱۱۹بود ماشالله پسرش خبلی خوب بود

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
۱۲۰ک عالیه تازه جنسیت احتمالا پسره شاید چیره دیگه باعث سقط عکس بزار، بر دوستم۱۱۹بود ماشالله پسرش خبل ...

بلد نیستم عکس بذارم چطوری بذارم من هفته پیش سونو دادم سه شنبه گفتن پنج هفته پنج روز

امروز بعد یک هفتع سونو دادم جنین باید شیش هفته چهاروز میبود اما شیش هفته یک روز بود

سه روز عقب بود 

ضربانم ۱۱۹بود نگاه کردم حواسم نبود بالا گفتم ۱۲٠

۱۲۰ک عالیه تازه جنسیت احتمالا پسره شاید چیره دیگه باعث سقط عکس بزار، بر دوستم۱۱۹بود ماشالله پسرش خبل ...

پس چرا دکترای لعنتی سونو متخصص زنان گفتن احتمال سقط داره😭😭

2810