تنهاتر مدیر استارتر عضویت: 1399/12/11 تعداد پست: 274 عنوان قلب جنین 87 بازدید | 19 پست سلام خانما من امروز تو شیش هفتگی رفتم سونوی تشکیل قلب بهم گفتن قلبش ضعیفه ۱۲٠میزد گفتن امکان سقطش هست😭😭😭چرااخه 1403/06/26 | 22:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنهاتر مدیر استارتر عضویت: 1399/12/11 تعداد پست: 274 ن ن صبر کن تا ۹ هفته زود رفتی گلم خود سونوگرافی گفت بیا هفته پیش رفتم گفت یک هفتع دیگ تکرار کن الان هم خود دکتر سونو هم دکتر خودم گفتن احتمال سقط هست
تنهاتر مدیر استارتر عضویت: 1399/12/11 تعداد پست: 274 دقیق چند روزته؟؟تو برگه سونو دقیق میزنه هفته پیش سه شنبه پنج هفته پنج روز برام زدع بودامروز باید شیش هفته چهاروز میبود زده شیش هفته یک روز
_اسما عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 2592 خود سونوگرافی گفت بیا هفته پیش رفتم گفت یک هفتع دیگ تکرار کن الان هم خود دکتر سونو هم دکتر خودم گفتن ... توکلت ب خدا عزیزم وقتی قلبش بزنه احتمال سقط کمتره ۱۲۰ هم خیلی کم نیست
assaallll عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 850 نگران نباش سوره حمد بخون .گر نگه دار من انست که من میدانم شیشه رو در بغل سنگ نگه میدارد
دختر13شجاع عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 3017 هفته پیش سه شنبه پنج هفته پنج روز برام زدع بودامروز باید شیش هفته چهاروز میبود زده شیش هفته یک روز شاید زود رفتی گلم انشالله دفعه بعد بگن همه چیش خوبه
قاصدکggg عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 432 ۱۲۰ک عالیه تازه جنسیت احتمالا پسره شاید چیره دیگه باعث سقط عکس بزار، بر دوستم۱۱۹بود ماشالله پسرش خبلی خوب بود دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
تنهاتر مدیر استارتر عضویت: 1399/12/11 تعداد پست: 274 ۱۲۰ک عالیه تازه جنسیت احتمالا پسره شاید چیره دیگه باعث سقط عکس بزار، بر دوستم۱۱۹بود ماشالله پسرش خبل ... بلد نیستم عکس بذارم چطوری بذارم من هفته پیش سونو دادم سه شنبه گفتن پنج هفته پنج روزامروز بعد یک هفتع سونو دادم جنین باید شیش هفته چهاروز میبود اما شیش هفته یک روز بودسه روز عقب بود ضربانم ۱۱۹بود نگاه کردم حواسم نبود بالا گفتم ۱۲٠
تنهاتر مدیر استارتر عضویت: 1399/12/11 تعداد پست: 274 ۱۲۰ک عالیه تازه جنسیت احتمالا پسره شاید چیره دیگه باعث سقط عکس بزار، بر دوستم۱۱۹بود ماشالله پسرش خبل ... پس چرا دکترای لعنتی سونو متخصص زنان گفتن احتمال سقط داره😭😭