2777
2789
عنوان

سناره هستم ❌مینویسم تا دیوونه نشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4128 بازدید | 217 پست
تو هم اگه شعور داشتی می‌فهمیدی من دارم کمکش میکنم وقتی هیچی به مغزت نمی‌رسه ،حرفی نمیزدی که منم از ر ...

من اصلا با شما صحبت نکردم بهتره بری یکبار دیگه از اول بخونی ببینی کسی که به شما مزه پروند من نبودم ولی کسی به من توهین کرد خود شما بودین 

شما که انقدر ادعای بزرگی دارین ولی همش دارین بی احترامی میکنین به من ، ولی من اونقدر فهمیده هستم که باز هم هنوز به شما بی احترامی نکردم فقط خیلی منطقی دارم حرفمو میزنم . اگه شما هم میتونین بدون بی احترامی ، حرفتون رو به کرسی بنشونید 

روزی فقط یکبار نهایتا نظر بزارم اونم برای کسی که واقعا بدونم احتیاج ب کمک داره ، برای همین وقتی میبی ...

خودمو ادم فهمیده نشون نمیدم چون واقعا هستم ! 

واقعا ادما تو این دوروزمونه حرفی ندارن برای گفتن فقط بی احترامی میکنن 

از ادم بی ادبی مثل شما کمکی به کسی نرسه بهتره شما باید به خودتون کمک کنید بیشتر احترام دیگران رو بگیرید حتی اگه اونو نشناسید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودمو ادم فهمیده نشون نمیدم چون واقعا هستم ! واقعا ادما تو این دوروزمونه حرفی ندارن برای گفتن فقط بی ...

من منظورم ب شما نبوده اشتباه ریپلای کردم از بس داغ کردم از دست اون بی مزه که وسط حرفای جدی یهو مزه پرونی کرده ، اشتباه فکر کردم اونه داره جوابمو میده، ببخشید کاربری‌ها رو ندیدم ، خیلی بدم اومد از حرف مفتی که زد، کلا از اینجا اومدن پشیمون شدم 

من منظورم ب شما نبوده اشتباه ریپلای کردم از بس داغ کردم از دست اون بی مزه که وسط حرفای جدی یهو مزه پ ...

خواهش میکنم عزیزم . منم متوجه شدم اشتباه گرفتین ولی خب ناراحت شدم و نتونستم هیچی نگم و برم 

این اولین تاپیکی بود که واقعا نظرمو جلب کرد و میدونم کمکی از دستم برنمیومد ولی دوست داشتم دردو دل کنه چون ادم بعدش سبک میشه و  واقعا برای استارتر ناراحتم و به نظرم اعصابش به دعوا نکشید و رفت 

خواهش میکنم عزیزم . منم متوجه شدم اشتباه گرفتین ولی خب ناراحت شدم و نتونستم هیچی نگم و برم این اولین ...

منم واسه اینکه قضیه استارتر برام جدی بود ناراحت شدم ، نمی‌فهمن که همه جا جای مزه پرونی و شوخی نیست ، بازم عذرمیخوام از شما

مشکل تو نیستی

مشکل این زندگی کوفتیه که ما رو به اسم عدالت خر کردن

چیزی که وجود نداره

تو این دنیا ادما برابر نیستن

بعضیا از بدو تولد رو پیشونیشون انگار مینویسن بدشانس

اگر امضام رو خوندی واسم صلوات بفرست تا رسالت زندگیم رو پیدا کنم.

بیای حساب کتاب کنی ببینم چند قدم تو تواومدی چند قدم من دوییدم چیه دوران کنکورمم بگم دوباره برات؟ بگم ...

دوران کنکور چون خودم مثل اسب خوندم درک میکنم چقدر فشاره ! روزی 12 ساعت میخوندم 380 روز دیوانه شده بودم
دیگه این چیزای دیگه ای که میگید واقعا زبونم بند اومد ! یکی ش که اینه وای به حال بقیه چیزا که گفتید 

عزیرم ی جا گفتی عموت بهت تعرض کرده. بلخش با یاداوریش اذیتت کردم ولی خواستم بگم ممکنه خواهرتم اذیت میکنن وقتی خونه نیستی.شاید برای همین انقدر حالش بده و نمیخواد ازش دور بشی....امیدوارم اینطور نباشه

کاش یه روز قبل مرگم دنیای بی غم رو میدیدم .دنیایی که همه توش حالشون خوب باشه

2810