2777
2789
عنوان

سناره هستم ❌مینویسم تا دیوونه نشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4128 بازدید | 217 پست
وای. ستاره. نون و آب اونا به شما چه 🫢خدایا منو بکش

مامانی میفهمه مگه 

میگم به من غذا نمیده قایم میکنه به اونا میده 

البته انتظار ندارم من چند ماهه تخم مرغ میخورم فقط اونم باید همه ظرفارو بشورم وگرنه حق ندارم وارد اشپزخ‌نه بشم 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله اتفاقات خوب واست رقم بخوره

Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝Ḁ̶͓̺̠͇̭̜̾̀͐͒͊l̵̡̤͇̗̣͚̭͕̓́̉͊͑͠͝i̴̭̫̝̞̲̠̍̄̓̒Ą̸̱͍̩̻̟͈̯͗̒͘͜ͅl̴̻͓̦͉̼̼̖̒̿͋́͂̀̒͠ͅi̷͕̙̹͕̳̥͒͗͐̏̿̓̂̋͜͜Ȃ̷͚̠͎̗̦ͅi̵͉̲̟͚͙̱̹̺̊̽͂̑͊̈́̂͌͝͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌ ̷̞̹̦̳̋̀̂̐̕̚͠ ̴̧̯̯͕̥̕͘̚ ̵͚̮̻͉̔̎͆̃̚̚Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌       ‌   ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌   ‌ ‌‌ ‌   ‌                              .............. ‌ پروفایلم رو کپی نکنید! شخصیه
حرص نخور من عادت کردم تنها چیزی که منو از پا انداخت آسمان بود

با عمه ها و عموتون یه جا زندگی میکنین؟

دیشب کسی نبود و به وقت گریستن ، جز صفای آینه همدم نداشتم ، عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم

عزیزه دلم.

خدا توی قرآن گفته من بنده هامو با درد آفریدم.

همه درد میکشن.منتها جنسش فرق داره.

شما از پدر و مادربزرگ و خواهرت بریدی

من از آینده ای که معلوم نیست 

اما هر دوی ما همچنان زنده این و ادامه میدیم در حالی که شب قبل از همه چیز بریده بودیم و و آرزو میکردیم فردایی نباشه و قسمت خواب شبمون،مرگ صبحمون باشه

ولی دوباره خورشید طلوع میکنه،شب میگذره،ما از خواب بیدار میشیم و ناخواسته بازم ادامه میدیم و میجنگیم و زندگی رو در پیش میگیریم

من و شما و همه ی آدما چاره ای جز امیدواری و توکل و توسل نداریم.همینه که مارو سرپا نگه میداره و قویمون میکنه

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
عزیزه دلم.خدا توی قرآن گفته من بنده هامو با درد آفریدم.همه درد میکشن.منتها جنسش فرق داره.شما از پدر ...

ممیدونم چی بگم مغزم دیگه قبول نمیکنه

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃
2810