2777
2789
عنوان

کیا از ازمایش اسپرم سردرمیارن

75 بازدید | 12 پست

شوهرم ازمایش اسپرم داده تعداد ۵۰ملیون تحرک کلاسaصفرکلاسb۴۰مورفولوژی۳درصد بااین شرایط انکان بارداری ب صورت طبیعی هستش؟

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
طبیعی نه ولی باید میکرو اینجکشن کنید حتما مثل همسر من و من سرچ کن گوگل میاد

سرچ کردم عزیزم میدونم نرمال نیس ولی دکترا دورازجونتون اینقدبیشعورن نمیگن مشکل چیه یا نمیگن برو دنبال درمان اصلا ی جواب درست نمیدن.شرایط شوهرشماچطوربود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سرچ کردم عزیزم میدونم نرمال نیس ولی دکترا دورازجونتون اینقدبیشعورن نمیگن مشکل چیه یا نمیگن برو دنبال ...

شوهر من ۲ درصد سالم بود رفتیم آی وی اف مرکز امید تهران دکتر مرضیه آقا حسینی شما هم حتما برو پیگیر باش

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

شوهر من ۲ درصد سالم بود رفتیم آی وی اف مرکز امید تهران دکتر مرضیه آقا حسینی شما هم حتما برو پیگیر با ...

دکترا حرف درست نمیزنن که یکی میگه چیزی نیس باهمین دودرصدم میشه

شوهر من ۲ درصد سالم بود رفتیم آی وی اف مرکز امید تهران دکتر مرضیه آقا حسینی شما هم حتما برو پیگیر با ...

من میگم اگه مشکلی هست درمان کنیم فکر ای وی اف نیستن 

من میگم اگه مشکلی هست درمان کنیم فکر ای وی اف نیستن

اهان آره دیگه باید برن تهران یه مرکز باروری خوب اونجا در عرض یک هفته مشکل هردو تشخیص داده میشه من که اصلا باور نمیکردم

اهان آره دیگه باید برن تهران یه مرکز باروری خوب اونجا در عرض یک هفته مشکل هردو تشخیص داده میشه من که ...

چیوباورنمیکردی.

اهان آره دیگه باید برن تهران یه مرکز باروری خوب اونجا در عرض یک هفته مشکل هردو تشخیص داده میشه من که ...

منم ی مرکز خوب رفتم ولی اینا چون خودشون عاشق اینن که پول بیشتربگیرن بدون اینکه پیشنهاددرمانبدن میگن میکروبکن

چیوباورنمیکردی.

اینکه بعد از ۹ سال که دکترهای قزوین بردند و آوردند بیسواد ا فکر میکردیم مشکل از منه رفتیم تهران و در عرض ۲ روز مشخص شد مشکل از شوهرمه

دکترا حرف درست نمیزنن که یکی میگه چیزی نیس باهمین دودرصدم میشه

نه با دو درصد نمیشه چون کسی که مشکل اسپرم داره معمولا اسپرم هاش علاوه بر اینکه شکل درستی ندارند بلکه حرکت هم نمی‌کنند تا برسند به تخمک برای همین باید پیگیر باشند 

اینکه بعد از ۹ سال که دکترهای قزوین بردند و آوردند بیسواد ا فکر میکردیم مشکل از منه رفتیم تهران و در ...

مگه توقزوین ازمایش اسپرم نداده بود همسرت؟