2777
2789
عنوان

خانوما کسی با لتروزول دوقلو باردار شده

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 47 پست
ان شاءالله این ماه خدا دوتامون و همه چشم انتظارا رو خوشحال کنه♥️🥲

فدات عزیز 

انشاالله 🥰

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
زندایی من میخورد دوقلو نشد که هیچیه عالمه کیستای ریز به وجود اومد

😰😰😰وای ن اینم شنیده بودم نمیدونم چیکار کنم 

میگن اگه آمپول بزنم بعدش ممکنه کیست بشه نمیدونم راسته یا ن

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخی خدا حفظشون کنهسختتون نبود من بیشتر برا این چیزا میترسم که تنهام شهر غریب میگم اگه دوتا بشه چیکار ...

مرسی عزیزم منم بچه اولم تنها توشهر غریب بخدا خیلی اذیت شدم کلا دوقلوسختیای خودشو داره شیرینی هم داره من چندوقت گذاشتم پسرمو پیش مامانم تو ی شهردیگه هرهفته میومدم سرمیزدم شیرخشکی بودن چاره نداشتم چندوقتم دخترمو .خیلی بخاطرش عذاب کشیدم اما با همه سختیاش گذشت .اگر کمکی کنارت باشه یا یه پرستار تمام وقت بتونی بگیری اصلا خیلیم شیرینه

مرسی عزیزم منم بچه اولم تنها توشهر غریب بخدا خیلی اذیت شدم کلا دوقلوسختیای خودشو داره شیرینی هم داره ...

انشالله هرچی خیره پیش بیاد

پس همونجور ک دکتر گف پیش میرم

خدا بزرگه

ممنون که وقت گذاشتی❤️🌿

خواهش میکنم انشااله هرچی خیرو صلاحتونه براتون رقم بخوره

ممنون عزیز✨️

منم ۶ ماه اقدام کردم خیلی توفکرش بودم دکترم اینقد گفت بهش فکر نکن استرس و فکر کردن بهش سمه رفتم دانش ...

عزیزم خدا برات حفظش کنه ♥️

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 ›
دوقلویی خواهر شوهرت که به شما نمیرسه. شما باید توی فامیل خودتون سابقه داشته باشید.

آره میدونم 🙂

اسی گفت مادر بزرگ از سمت پدریش سه قلو زا بوده منم گفتم خواهر شوهرم دوقلو هستن منم لتروزول خوردم دوقلو که نشد😑😏

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊