2777
2789

من دکتر برام نوشته از روز سوم پریود بخورم روزی دوتا بعد ما سابقه سه قلو زایی هم داشتیم از طرف مادربزرگم از سمت پدری

ولی خب تا حالا ب هیچ کس ارث نرسیده

میگم ممکنه من بخورم دوقلو یا چندقلو باردار شم

بنظرتون دوز دارو رو کمتر کنم 

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سه قلوهای الان که ژنتیک نیس همه اثرات دارو هس اما برا مامان بزرگت مال قدیمه پس ژنش رو داری ممکنه

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا
رفتی گرفتی ک دوقلو بشه؟

ن بابا کلا میخوام بچه دار شم ولی دوقلو ن چون بارداری اولمه

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
من خواهر شوهرم دوقلو هستن ، لتروزول خوردم ولی دوقلو نشد

شما هم دوتا دوتا میخوردی

سه قلوهای الان که ژنتیک نیس همه اثرات دارو هس اما برا مامان بزرگت مال قدیمه پس ژنش رو داری ممکنه

نمیدونم بخورم یا ن

منم این ماه دوم بود که خوردم دقیقا طبق دستور شما دعا کنید این ماه باردار بشم🥲💔۶ ماهه اقدامم 💔🥲

میشی عزیزم هروقت تونستی بهش فکر نکنی و از یادت رفته باشه اونموقع سوپرایز میشی استرس سمه اصلا بهش فکر نکن بسپارش یه خدا