2777
2789
عنوان

خانوما کسی با لتروزول دوقلو باردار شده

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 47 پست
میشی عزیزم هروقت تونستی بهش فکر نکنی و از یادت رفته باشه اونموقع سوپرایز میشی استرس سمه اصلا بهش فکر ...

مرسی ازت🥲♥️

دعا کن برام 🥲💔

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 ›

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم این ماه دوم بود که خوردم دقیقا طبق دستور شما دعا کنید این ماه باردار بشم🥲💔۶ ماهه اقدامم 💔🥲

انشالله بیای همینجا خبر بارداریتو بدی 

منم یک ساله اقدامم سایز فولیکولام هم خوب بوده ولی فولیکول  غالب نداشتم

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
انشالله بیای همینجا خبر بارداریتو بدی منم یک ساله اقدامم سایز فولیکولام هم خوب بوده ولی فولیکول غال ...

ان شاءالله این ماه خدا دوتامون و همه چشم انتظارا رو خوشحال کنه♥️🥲

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 ›

زندایی من میخورد دوقلو نشد که هیچ

یه عالمه کیستای ریز به وجود اومد

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
مرسی ازت🥲♥️دعا کن برام 🥲💔

منم ۶ ماه اقدام کردم خیلی توفکرش بودم دکترم اینقد گفت بهش فکر نکن استرس و فکر کردن بهش سمه رفتم دانشگاه ثبت نام کردم برای ادامه تحصیل همینکه جواب اومد دیدم درومدم اصلا یکی دوماه توفکرش نبودم همینکه جوابا اومد یه هفته بعد فهمیدم باردارم

بله دقیقا منم عین شما مصرف کردم و دوقلوهام الان ۹ سالشونه

آخی خدا حفظشون کنه

سختتون نبود من بیشتر برا این چیزا میترسم که تنهام شهر غریب میگم اگه دوتا بشه چیکار کنم تنهایی

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
ان شاالله منم دوس دارم دوقلو بیارمولی میترسم قرص بخورم

من دکتر بهم داده