2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیعه هاشون میان از مرز ایران واسه زيارت کربلا هیچ کدوم واکسن و این چیزا به عمرشون نزدن سر مرز قطره ف ...

لاهور اصلا اینطوری نیست شهر مهم و شیکی هست و فرهنگ  هندی دارن و شیعه هم نیستند تو پاکستان شیعه نشین ها بدبختن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خیر یه دانشگاه معروف هست ک با دانشگاه لندن ارتباط و همفکری داره

یه گزارش دیدم توی اخبار 

اینکه اصل ماجرا چیه نمی دونم

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
یه گزارش دیدم توی اخبار اینکه اصل ماجرا چیه نمی دونم

مدرک پزشکیش معتبره تو دنیا و پزشک های خارق هم زیاد داره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خیز اولین نفر نیستم شما چند تا عکس از مرزها دیدید میگید کمی سرچ کنید تا بدونید رتبه ی علمی بالایی دا ...

اتفاقا اینطور که میگید نیست ،مثل ایران  فقط یک شهر بزرگش  اونم یک  منطقه ش  شاید لاکچری باشه ،بقیه در حد افغانستانه  

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
ایران باید کنکور بدی برای رشته ای که این میخواد بره و باید زیر ۱۰۰۰۰ بیای

پس بهش بگو بره یه کشور دیگه الان پاکستان جنگ هم هست یه سری مجاهدن فک کنم می خوان یه قسمت پاکستانو جدا کنن همین هفته پیش زنگ زده بودن گفتم یه خانمی که سردسته یه گروه بزرگ بوده خودشو بمب بسته رفته یه جایی رو ترکونده اونجا فعلا اوضاع افتضاهه

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
اتفاقا اینطور که میگید نیست ،مثل ایران فقط یک شهر بزرگش اونم یک منطقه ش شاید لاکچری باشه ،بقیه د ...

همه شهرهای زیر امنیت حکومت عالیه جز مناطق مرزی شیعه نشین و افراطی نشین ک خود دولت دخالت نمیکنه و حتی حمایت هم می‌کنه از افکار تروریستی اونجا 

پس بهش بگو بره یه کشور دیگه الان پاکستان جنگ هم هست یه سری مجاهدن فک کنم می خوان یه قسمت پاکستانو جد ...

پول نداره و تو خونواده ما اگه دانشگاه نری یعنی یه آدم بی خودی و آدم حسابت نمیکنن

در کل بخام بگم فرهنگش خیلی فرق داره با ما و بهتره اونجا نره