2777
2789

علائمش چی بود عزیزم؟پسر منم چندسال پیش گفتن لوزه سوم داره ولی چیز ازاردهنده و علائمی نداش ک ببریم عمل الان سه چهارروزه ک علائم سرماخوردگی نداره ولی اووونقد سرفه خشک میکنه دورازجونش درحد خفگی ز زدیم دکتر بعدازظهر وقت گرفتیم براش بنظرتون‌میتونه از لوزه باشه؟

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

علائمش چی بود عزیزم؟پسر منم چندسال پیش گفتن لوزه سوم داره ولی چیز ازاردهنده و علائمی نداش ک ببریم عم ...

من خودم لوزه داشتم عمل کردم کلا تو خانوادمون ارثیه . پسرم خیلی زود زود مریض میشه  وقتی هم مریض میشه طولانی و خیلی بد مریض میشه خروپف میکنه شباتو خواب کلا دهنش بازه با دهن نفس میکشه کل سال صب بیدار میشه ابریزش عطسه وگرفتگی بینی داره 

اسی من دخترم‌ با بیهوشی دندوناشو پر کردیم براش وقتی بچه بود

انقدر استرس داشتم بیهوشی براش سخت باشه چند شب نخابیدم

الان میفهمم چقدر اشتباه کردم الکی غصه خوردم

بعد بابام سرطان گرفت

فهمیدم انقدر عملهای سختی هست  که بیهوشی دندون  و جراحی لوزه در مقابل اون عمل ها شوخی محسوب میشه

من خودم لوزه داشتم عمل کردم کلا تو خانوادمون ارثیه . پسرم خیلی زود زود مریض میشه وقتی هم مریض میشه ...

پسر منم زودزود زمستونا سرما میخوره و شبام دهنش بازه وقتیم سرمامیخوره خیلی خروپف میکنه الان بنظرتون این سرفه ها میتونه دلیلش لوزه باشه؟

پسر منم زودزود زمستونا سرما میخوره و شبام دهنش بازه وقتیم سرمامیخوره خیلی خروپف میکنه الان بنظرتون ا ...

میتونی گلوشو خودت ببینی. قشنگ لوزه ها معلوم میشه . ببین بزرگن یا نه. پسرمن وقتی مریض میشه تا یکماه مریضه ده بار باید ببرم دکتر انقد سرفه میکنه که پس میاره هیچی نمیخوره. تا خوب میشه دوباره بعد یه هفته مریض میشه 🫠

میتونی گلوشو خودت ببینی. قشنگ لوزه ها معلوم میشه . ببین بزرگن یا نه. پسرمن وقتی مریض میشه تا یکماه م ...

🥲اخی عزیزم خدا سلامتی بده ب عزیزدل منم خیلی نگرانم خداکنه چیزی نباشه دیدم گلوشو چیزی متوجه نشدم مرسی از راهنماییت گلم بد بدلت راه نده زیارت عاشورا  و ایت الکرسی بخون 

🥲اخی عزیزم خدا سلامتی بده ب عزیزدل منم خیلی نگرانم خداکنه چیزی نباشه دیدم گلوشو چیزی متوجه نشدم مرس ...

ممنون عزیزم انشالله .  حتما یه دکتر ببرش معاینه کنه چون لوزه روی رو شنوایی وفک ودندان و حتی مغز وقلب هم میگن تاثیر میزاره اگه واقعا لازمه باید عمل بشه واگه دکتر بگه لازم نیس مشکلی نداره