2777
2789
عنوان

دعواکردیم میخوام ب شوهرم پیام بدم خواهرانه راهنماییم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 18 پست
تاپیکات دیدمدست و پای الکی میزنیدبا دادن پیامک شوهر شما نه تغییر میکنهنه عوض میشهنه شما به خواستت می ...

خب الان چی؟ اینو ک خودمم میدونم قبل بارداری باید حواسم میبود ولی خب الان میتونم گذشته رو تغییر بدم؟؟!!!

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دل مرنجان، که ز هردل به خدا راهی است :)
خب الان چی؟ اینو ک خودمم میدونم قبل بارداری باید حواسم میبود ولی خب الان میتونم گذشته رو تغییر بدم؟؟ ...

نفس عمیق بکش و ار‌وم باش.

با تغیر بر من هم چیزی تغییر نمکینه

من دعوتت کردم با صبوری

شما اتیشت تنده

و الان اصل مطلب منو درک نکردی.

شب خوش

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا اینم همینجوریه بعدشم یجوری رفتار میکنه انگار هیچی نشدهمن روحیه حساسی دارم هرچی کوتاه میام بازم ...

خیلی بده خیلی ی مرد نتونه تو ناراحتی کنار زنش باشه واز دلش در بیاره زن رو داغون میکنه 

من خودم زیادی حساسم الان بهتر شده یجورایی نمیذاره تو قهر بمونم زیاد ولی این اخلاقه رو داره البته من خودم شخصیت مهر طلبی دارم یعنی همش باید حواسش بهم باشه ک متاسفانه کارو سخت کرده واذیت شدم 

ولی ی چیزی ک هست خودتو اذیت نکن چون ضرر ب خودته 

خیلی بده خیلی ی مرد نتونه تو ناراحتی کنار زنش باشه واز دلش در بیاره زن رو داغون میکنه من خودم زیادی ...

اره واقعا تو همین مدت کوتاه حس میکنم نابود شدم. طفلک بچم

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دل مرنجان، که ز هردل به خدا راهی است :)