2777
2789

موهای دخترام ک میرن پیش و دوم دبستان تا پشت بالای زانوشون بلند بودن خیلییییی خوشگل و ماه بودن 

ولی یکم موقع حمام و خشک کردن و شونه زدن اذیت میشدن 

دادم به خواهرم ببره ارایشگاه چون مهمان بودم خونه مامانم ببره پیش خانم ارایشگر محلشون 

اومده کوتاه کوووووووتاه کرده در حد کوتاهتر از مصری بزور میشه دم اسبی کرد من نمیخواستم اینقدر کوتاه بشن 

تو جشن ورودی دبستانشون بقیه بچه هارو دیدم بلند و پرنسسی بودن موهاشون بغضم گرفت 

حس میکنم مادر بدی ام و ظلم کردم بشون که این کارو کردم 

در حد مرگ ناراحتم و حالم بده تورو خدا مسخرم نکنید دست خودم نیست عذاب وجدان دارم 

بنظرتون چقدر طول میکشه مث قبل بلند بشن 

من از نوزادیشون کوتاه نکرده بودم موهاشونو 

یچیزی بگین دارم سکته میکنم 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب از نوزادی تا حالا میگید کوتاه نکردید ، الان کهکوتاه کردید رشدشون بیشتر میشه و مو جون میگیره. بعدم الان کوتاه مده😉

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو ایتاس @aneartsgallery
موی بلند رو ک میخرن

این انداخته سطل 

حالا من کار به خرید فروشش ندارم 

دارم میمیرم حس میکنم بچمو ناقص کردم اصلا حالم بده 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .

ولش کن اینم تجربه شد

اول اینکه بچهوتون رو با کسی حتا خواهرمادرتون نفرستید ارایشگاه

دوم اینکه وقتی ی کاری انجام شد و رفت و راه بازگشتی نبود غصه نخورید و با همونی ک هست بهترینها رو بسازید

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

ول کن بابا دو سال دیگه بلند میشن مامان من واسه اول دبستانم موهامو با ماشین ریش تراش بابام زد😒منم گریه کردم عصبانی شد با همون زد تو سرم،سرمو شکست.یه مو کوتاه کردی انقد ناراحا نباش همین ک مامانشون انقد مهربونه به فکرشونه کافیه

حالا واجب بود دادی خواهرت ببره

نشستم کمک مامانم بدم بعد یسال اومدم دیدنش 

خواهرم داشت میرفت اصلاح کنه گفتم ببر یکم برا اول مدرسه کوتاه کن ک اذیت نشن زیر مغنعه 

اینم طفلی به ارایشگره گفته برا مدرسه کوتاه کن 

ارایشگره بچه رو کچل کرده 😭😭😭😭

این انداخته سطل حالا من کار به خرید فروشش ندارم دارم میمیرم حس میکنم بچمو ناقص کردم اصلا حالم بده

این آرایشگرا اینقد خنگن بلانسبت. بهشون میگی یکم بزن از ته میزنن. حالا موها رو خودش ورنداشته باشه

ول کن بابا دو سال دیگه بلند میشن مامان من واسه اول دبستانم موهامو با ماشین ریش تراش بابام زد😒منم گر ...

وای خدااااا دوسال طول میکشه ؟؟؟ 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

این آرایشگرا اینقد خنگن بلانسبت. بهشون میگی یکم بزن از ته میزنن. حالا موها رو خودش ورنداشته باشه

نه اجیم گفت جلو چشام همه رو جارو کرد ریخت سطل