2777
2789
عنوان

مادرا میایین حرف بزنیم دلم گرفنه بغض گلومو گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 19 پست
اتفاقا ترکیبی خوبه شیر خشک هم لازمه. خیلی وقتا شیر مادر کافی نیست و کامل هم نیست. من قبول ندارم میگن ...

مگه به حرف شماست عزیزم ؟؟؟ علمی صحبت کنید. تو دستور العمل تغذیه کودک آمریکا گفته تغذیه انحصاری با شیر مادر.

شیر مادر آنتی بادی های مفید داره شیر خشک نداره اصلا 

ویتامین هم مولتی ویتامین مادر هرروز بخوره، کافیه

هضم شیر مادر راحت تره. پروتئین های مفید بیشتری داره. روی هوش و رابطه مادر و کودک اثر مثبت داره.

بله حالا یکی شیر نداره یا بچه ش مریضه اولش، دیگه سینه نمیگیره، یا .....، خب اون رزقش شیر خشکه و قطعا همون براش بهتره... 

.اما قدیما که شیر خشک نبود، چه طور بچه ها اککککثرا شیر مادر میخوردن؟؟؟

مگه به حرف شماست عزیزم ؟؟؟ علمی صحبت کنید. تو دستور العمل تغذیه کودک آمریکا گفته تغذیه انحصاری با شی ...

میدونم منم خیلی چیزا خوندم و شنیدم ولی قبول ندارم. همون‌طور که زایمان طبیعی رو اصلاااااا قبول ندارم. یافته های علمی رو به دیده شک می‌نگرم. 

قدیما شیر گاو اینا میدادن اگه کادر کافی نبود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم به کسی کار نداشته باش خوشگلم

تمام تلاش تو بکن که بعداً حسرت نخوری.

ولی مهم ترین کس برای آرامش بچه ت، خودتی.

خودتو تقویت کن کاچی بخور غذاهای مقوی بخور. آبگوشت بخور. زحمتی هم نداره درست کردنش.

بعدشم بسپار به خدا. خدا رزق بچه تو معین کرده.  اگر در نهایت بازم دیدی نگرفت، ناراحت نباش. چون ناراحتی و غصه تو، از هر چیزی بیشتر تاثیر منفی رو بچه ت می‌ذاره.

یه کاری هم که خودم کردم، سوره یس خوندم نذر حضرت علی اصغر ، و توسل کردم به خانم رباب، که بچه سینه مو بگیره. برا از شیر گرفتن شم همین طوری کردم که راحت تر بتونم بگیرمش...

خلاصه تلاش کن تنبلی نکن، ولی خودتو زجر هم نده. یه مامان خوشحال میخواد بچه ت♥️🤗😘

اتفاقا ترکیبی خوبه شیر خشک هم لازمه. خیلی وقتا شیر مادر کافی نیست و کامل هم نیست. من قبول ندارم میگن ...

باید شیر مادر تقویت بشه تا بیشتر بشه. منم اولش کم بود ولی خودم سعی کردم تقویتی طبیعی بخورم. شیر خشک سیر می کنه ولی باکتری مفید ندارد تو بیماریهای بدن ازش دفاع کنه مثل شیر مادر.