2777
2789

بچه اولمه بلد نیستم ۳۲روزش شده  سینمو درست نمیگیره  شیرخشک هم بهش میدم  یه سینمو میگیره اون یکی رو مجبورم بدوشم هرچند روزی ۲بار بیشتر نمیدوشم وشاید روزی ۳بار شیر سینمو بدم بقیه شیرخشک میدم 

چرا بقیه ها سینه مادرشو نو میگیرن ولی بچه من ن شیطونه میگه شیر خشکو جمع کنم تاهم خووم وهم بچه مجبور بشیم سبنمو بدم واون بخوره 

کسی هست مثل من باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سینت نوک داره؟

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی دیگه عواقب تعلیقی یا قهوه ای شدنت دست خودته گلللم🤣لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

اتفاقا ترکیبی خوبه شیر خشک هم لازمه. خیلی وقتا شیر مادر کافی نیست و کامل هم نیست. من قبول ندارم میگن شیر فقط شیر مادر. شیر خیلیا رقیقه یا کمبود ویتامین اینا پیش میاد. من پنج ماه ترکیبی شیرخشک و مادر دادم شبرم رقیق کم بود وقت نبود غذا بخورم و بپزم و ناشی بودم و کسر خواب داشتم. بعد از پنج ماهم فقط غذای کمکی و شیرخشک. 

بچه ها باهم فرق دارن عزیزم خودتو انقد اذیت نکن. سردخترم من انقد اذیت شدم شیرمو میدوشیدم شوهرم دید اریتم اینم نمیهوره گاهی شیرم کنه شیرخشک گرف ولی بچه دومم بدون هیچ اذیتی تادوسالکی شیرخودمو خورد .وقتی نمیخوره مجبوری شیرخشک بدی 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بعضی بچه ها لجبازن پسر منم از اول اذیت کرد تلاش هم کردم ولی دیگه ۷ ماهگی به بعد اصلا نخورد،شیشه بهش بده عذاب وجدانم نداشته باش هیییچ مکاریش نمیشه فقط گرسنه نمونه که روی ضریب هوشی تاثیر میزاره.۲۰سال دیگه به این غصه های الکی که براش خوردی میخندی

عزیزم اصلا غصه نخور...من دو تا بچه م هم شیرمو نخوردند و سینمو نگرفتند.شیرخشک‌دادم ... الان خیلی راضیم.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

چون بچه رو تنبل کردی با شیشه و شیر خشک

وقتی یه سینه رو میگیره، یعنی می‌تونه اون یکی رم بگیره. ولی خب انسان ذاتا تنبلی رو دوست داره و به خودش زحمت نمیده بیشتر میک بزنه. چون شیشه راحت تر ازش شیر میاد و شیرخشک شیرین تر هم هست.

دو روز دیگه شیرت ممکنه خشک بشه کلا.

بقیه که بچه سینه مادر و میگیره، تلاش میکنن.

خییییییلی کم هستن اونا که کلللا نمیگیرن. اونم یا مادر شیر نداره یا بچه مشکلی چیزی داره.

من خودم یک مااااااه تلاش کردم خودمو کششششششتم تا دیگه راحت می‌گرفت. انقد نشستم تلاش کردم، با اینکه سزارین بودم، بخیه هام شکافت ۱۰ سانتش!!! دکتر گفت دوچرخه سواری کردی چه کار کردی بخیه ی شکم نمیشکافه به این راحتی!!!

یعنی میگم اننننقدر تلاش کردم.

واقعا اننننقدر تلاش کردی؟

من روزی  ۱۸ ساااااعت نشسته شیر میدادم بچه مو تا دو ماه اول. چون ریفلاکس داشت، فقط نشسته میدادم

اول این که خودتو اذیت نکن ابدا عذاب وجدان بدی به خودت و کز کنی که شیر خشک میدی بهش. سیرش کن با شیر خودت بعد دیگه چیزی نده تا قشنگ گرسنه شه مثلا دو ساعت بعد بازم شیر خودتو بده از هردو سینه تلاش کن که تو موقع گشنگی بگیره. ببین به همین روال ادامه بده اگه شد و گرفت که خوبه اگه نگرفت همین روال شیر خشکم ادامه بده در کنارش تا یه مدت که دیگه فقط شیر خشک میخوره. هر کسم چیزی گفت بگو من به بچم گشنگی نمیدم با شیرخشک راحت تره خودمم راحت ترم