2777
2789

اطرافیانشون  که  تو ۵ یا ۶ هفته  سقط کردن و مجددا ماه  بعد باردار  شدن لطفا فقط کسایی که شدن و تجربه دارن بیان  پست بزارن  

اللهم عجل لولیک الفرج

عروس همسایه تو هفته های آخر بارداری بچه تو شکمش مرد

بعد یه سال باردار شد و دخترش دنیا اومد

البته میگن زود باردار نشید زمان بدین

مادرم مادرشوعرم خواهرم و...همه چند تا سقط داشتن و بعدش بچه دار شدن

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته منظورم چند سقط پی در پی نیستا

مامانم بعد داداشم یه مرده زایی داشت

بعد دوباره باردار شد خواهرمو

بعد دوباره یکی سقط کرد و اون یکی خواهرمو دنیا آورد😂

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
سلام من بعد از 3 ماه باردار شدم. و بنظرم بهتره چندماه رحم استراحت کنه.ماه اول باردار شدن به بدن فشار ...

سقطتون توی چند هفته بود  چجوری  بود میسه توضبج بدی

اللهم عجل لولیک الفرج
چند وقت بعد سقط ؟

یادم نمیاد ولی زود

فک کنم یه سال اینا شد

البته منظورم چند سقط پی در پی نیستامامانم بعد داداشم یه مرده زایی داشتبعد دوباره باردار شد خواهرموبع ...

خدا رو شکر  منم  دوس دارم زود باردار شم

اللهم عجل لولیک الفرج
سقطتون توی چند هفته بود چجوری بود میسه توضبج بدی

نوزادم مشکل ژنتیکی داشت سقط پزشکی انجام دادم توی 12 هفته فهمیدیم مشکل داره

بیمارستان سقط انجام دادم خیلی اذیت شدم.

بقایا 3 سانتی داشتم تا 3 ماه دفع نمیشد.

بعد از دفع شدن دوباره اقدام‌کردم باردار شدم

نوزادم مشکل ژنتیکی داشت سقط پزشکی انجام دادم توی 12 هفته فهمیدیم مشکل دارهبیمارستان سقط انجام دادم خ ...

اها  اخه مال من کامل دفع شده  هیچی بقایا نمونده انگار ک دوباره پریود شدم   پس منم میتونم  بعد  از  قطع خونرزیزی اقدام کنم ؟

اللهم عجل لولیک الفرج