2777
2789
عنوان

کسایی که بعد از سقط سریع باردار شدن بیان یا دیدن تو

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 34 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیش هفته سقط کردم سه تا پری گذشته منتظرم بعد چهارمی اقدام کنم ،به هیچ وجه ماه دیگه اقدام نکنیا میشه سقط مکرر رحمت خیلی داغون میشه وایسا حداقل سه پری بگذره ،حالتو درک میکنم سخته دوست داری زود اقدام کنی ولی اشتباه ،باید یه سری آزمایش هم بدی بابت لخته خون آزمایش های قبل بارداریه در کل ،حتما سونو واژینال هم بده دارو هاتو از الان مصرف کن سه ماه دیگه نگرانیت کمتر باشه ،شوهرت رو هم تقویت کن

خدا رو شکر منم دوس دارم زود باردار شم

اصلا نگران نباش کاملا بیخیال شو و اصلاح سبک کن

حتما میشی اکثرا شدن دیگه

فقط انتظار نکش

انتظار ادمو له می‌کنه

برو دنبال علایق و کار و درس و...

اونم یهو خودش میشه 

من دقیقا اون ماه که کاملاااااا ناامید و بیخیال بودم و میخاستم دیگه  برم ای وی اف باردار شدم😀

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
من تو ۷ هفته سقط کردم بعد از اولین پریود بعد از سقط حامله شدم یک ماه شد

پس  امید وار باشم  😫 

علت  سقطت چی بود   برای من گفت  ساک تشکیل نشده  

اللهم عجل لولیک الفرج
اها اخه مال من کامل دفع شده هیچی بقایا نمونده انگار ک دوباره پریود شدم پس منم میتونم بعد از ق ...

منم پریود میشدم 

با سونو واژینال فقط مشخص میشه بقایا داری یا نه.

بنظرم یه سونو بده اول از عفونت هم مطمئن شو که نداری چون معمولا بعد سقط عفونت میاد.

و بنظرم حداقل یکی دوماه به بدنت استراحت بده و خودت رو تقویت کن. 

انشالله که مشکلی نیست

پس امید وار باشم 😫 علت سقطت چی بود برای من گفت ساک تشکیل نشده

ساک تشکیل نشده باشه که دیگه اون بارداری نمیشه احتمالا منظورش قلب جنین بوده که ساک هست ولی جنین داخلش نیست بهش میگن بارداری پوچ

ساک تشکیل نشده باشه که دیگه اون بارداری نمیشه احتمالا منظورش قلب جنین بوده که ساک هست ولی جنین داخلش ...

اره انگار  بارداری نبوده

اللهم عجل لولیک الفرج
سلام اسی من تو ۱۲هفتگی سقط کردم به فاصله ۴۰روز بعدش پسرم رو باردار شدم الان پسرم ۷سالشه

خدا رو شکر  عزیزم  امید وار شدم 

خدا پسرتو حفظ کنه  دیگه بچه نمیخوای  بیاری ؟

اللهم عجل لولیک الفرج
خدا رو شکر عزیزم امید وار شدم خدا پسرتو حفظ کنه دیگه بچه نمیخوای بیاری ؟

چرا اتفاقا پسرم گیر داده و گریه میکنه همه آبجی و داداش دارن من تنهاهستم چندماه دیگه اقدام کنم احتمالا 

شماهم اگه واقعا دلت بچه میخاد فاصله ننداز بعداز پریودت اقدام کن احتمالا اینماه باردار بشی