2777
2789

فهمیدم دوستم یک ماه بوده شپش داشته و می‌دونسته 

بااین وجود میومد خونه ما میخوابید رو تختم 

ازم لباس قرض می‌گرفت و..

منو خواهرمم ازش گرفتیم 

خانما کف سرم زخم شده اونقد شونه کشیدم 

پوست سرم خساسیت داده به شامپو شپش و موهام سست شده 

ده روزه سرمو رو بالشت نمیتونم بذارم ریشه ی موهام درد می‌کنه انکار یکی کشیده موهامو 

ریزش مو گرفتم 

بخدا حلالش نمیکنم 

ععی بهم پیام میده حالم بد میشه 

بنظرتون من کینه ایم؟یا چی 😭

حق داری ناراحت باشی 

منو بچه هامم چند سال پیش از بچه فامیل گرفتیم منم خیلی حرص خوردم از دستشون ولی دیگه گذشته 

برای درمان از روش های گیاهی استفاده کن 

این شامپوها ضرر داره و آسیب میزنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حق داری ناراحت باشی منو بچه هامم چند سال پیش از بچه فامیل گرفتیم منم خیلی حرص خوردم از دستشون ولی دی ...

شامپو گیاهی زدم 

وحشتناک پوست سرم حساسبت داده 

شما چی زدی

می‌خوام هعی فراموش کنم شب میشه میبینم نمیتونم بخوابم کف سرم درد می‌کنه باز حرص میخورم 

حنااااا...

چند نوبت پشت سر هم بزار.

هم ریشه موهات محکم میشه هم شپش و تخم شپش از بین میره.

فقط چندباری باید بزاری قشنگ رو تمام سرت

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
شامپو گیاهی زدم وحشتناک پوست سرم حساسبت داده شما چی زدیمی‌خوام هعی فراموش کنم شب میشه میبینم نمیتونم ...

من سرکه میزدم به موهام مرتب

از اون شونه های مخصوص خریده بودم شونه میکردم مرتب و سر بچه هارو هم مرتب نگا میکردم چیزی میدیم میگرفتم

رنگ کردن هم تاثیر داره

موهای بچه هارو هم کوتاهه کوتاه کردم

ملحفه و لباس هارو با آب داغ میشستم یا توی پلاستیک محکم میبستم میذاشتم تو بالکن

عزیزم چندبار باید بذارم خلاص شم؟

دو سه روز درمیون

خواهر بچگی هاش گرفته بود.

مامانم میگفت من دو سه روز درمیون براش حنا گزاشتم.

هر سری تعداد تخمهاشون کم و کمتر شده بعد سه بار کلن دیگه از بین رفتن

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.