2777
2789
عنوان

ترس کودک

47 بازدید | 7 پست

سلام دوستان... دخترم ۸ ماهش هست قبلا میبردیمش حموم گریه نمی‌کرد مدتی هست تا میبرمش تو حموم و زیر آب میگیرمش وایمیسه گریه کردن و ترسیدن که لباش می‌لرزه ،وقتی هم من بعدش میرم حموم باز وایمیسته گریه کردن شدید 

کسی می‌دونه علتش چیه 

پسر منم همین بود،تا حدودا یکسال و نیم بعدش دیگه خودش میرفت تو حیاط شیلنگو میگرفت آب‌بازی میکرد بعدش خودبه‌خود خوب شد

برای فهمیدن آنچه که مردم واقعا فکر می کنند،به آنچه که آن ها می گویند،توجه داشته باشید💥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته پسر من چند بار باباش حمومش داد چون تن صداش بلنده باهاش حرف میزد صداش پخش میشد میترسید

برای فهمیدن آنچه که مردم واقعا فکر می کنند،به آنچه که آن ها می گویند،توجه داشته باشید💥
آره

ترسیده . باید تو وان  میشستی اونجا باهاش بازی میکردید از آب که دیگه نمیترسید مستقیم میبردی زیر دوش. بذار دوباره بره تو وان ..باهاش بازی کن .با دوش تو همون وان بشورش .رو سرشم آب رو جوری بریز که رو صورتش نریزه. بذار ترسش بریزه بعدشم بچه رو حمام میبرید حتما ۳بار بسم الله رو بگید .مخصوصا موقع آب داغ ریختن

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه