2777
2789
عنوان

شیاف پروستروژن

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 28 پست
بمنم بخاطر درد پایین شکمم ک از اول بارداری داشتم داد دکترم.. من تا پنج ماهگی استفاده کردم شما چند وق ...

من تقریبا از شیش ماهگی تا هفت ماهگی الان هم بهم داده گفت هروقت درد احساس کردی بذار  اخه می‌گفت ممکنه علایم زایمان زودرس باشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان چند ماهته گلم؟ من تازه رفتم تو ۸ ماه

من هفته سی وسه هستم عزیزم یه هفته دیگه بگذره سی وچهار هفته بشم وارد ماه نه میشم اخه من می‌خوام سزارین کنم اونم که تو سی وهشت هفته انجام میدن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آها بسلامتی منم سزارینی م خیلی م میترسم 😣

قربونت مرسی تهران هستی پیش کدوم دکتر بیمارستان می‌خوای سزارین بشی حق داری بترسی منم مثل شمام ولی از یه طرف هم خوشحالم که نی نی بالاخره میاد میبینمش 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت مرسی تهران هستی پیش کدوم دکتر بیمارستان می‌خوای سزارین بشی حق داری بترسی منم مثل شمام ولی از ...

نه من شهرستانم 

خداروشکر دکترم خیلی خوبه و از این بابت خیالم راحته 

منم از اینکه این مدت بارداری دست تنها بودم و کسی کمکم نکرد خیلی خاطره ی خوبی از حاملگیم برام نمونده 

همش میگم زودتر تموم بشه و دخترمو ببینم و بتونم دوباره مث سابق ب زندگیم برسم.. 

بچه ی من پسره و جفتم پایین بود بم داد و از اولم ک درد داشتم زیاد استفاده میکردم الان میترسم بچمو عیب ...

نگران نباش موقعی که درد داری یا فعالیت زیاد داشتی استفاده کنی مشکلی نیست اثر منفی هم روی سلامت جنین نمیذاره فقط جاشو سفت می‌کنه پس آخرای بارداری سرخود استفاده نکن 

کلا این سری رفتی دکتر بپرس ببین ادامه بدی یا نه 

من سر پسرم استراحت مطلق بودم از اول تا آخر بارداری استفاده کردم پسرم دنیا اومد آلرژی داشت ممکنه اثر دارو ها باشه ممکنه هم نه 

در هر صورت وقتی دکتر تجویز نکرده بیخودی مصرف نکن 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
نه من شهرستانم خداروشکر دکترم خیلی خوبه و از این بابت خیالم راحته منم از اینکه این مدت بارداری دست ت ...

درکت میکنم به خدا شرایطت مثل منه تازه من از الان غصه بعد زایمان هم دارم چون اونموقع هم دست تنهام چند وقت پیش سیاتیکم گرفت این‌قدر حالم بد بود نمیتونستم تکون بخورم دیگه اعصابم هم نمی‌کشید اینقدر گریه کردم از دست خانواده خودم شوهرم که چرا مثل بقیه نیستن اهمیت نمیدن به خدا مردم میبینم واسه نوه اول چه میکنن دلم میسوزه توام غصه نخور خدای ما هم بزرگه انشالا دخترت سالم میاد بغلت 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درکت میکنم به خدا شرایطت مثل منه تازه من از الان غصه بعد زایمان هم دارم چون اونموقع هم دست تنهام چند ...

مرسی گلم انشالا بارداری شمام ب خیر و خوشی تموم بشه و زودتر نی نی قشنگتو صحیح و سالم بغل بگیری 😘🌹

مرسی گلم انشالا بارداری شمام ب خیر و خوشی تموم بشه و زودتر نی نی قشنگتو صحیح و سالم بغل بگیری 😘🌹

فدات بشم مرسی عزیزم انشالا برای جفتمون زایمان خوب راحتی باشه بچه هامون هم ایشالا صحیح سلامت بدنیا بیان خستگی این نه ماه بارداری از تنمون خارج بشه 🥰🌹🙏

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسرتون چن سالشه

۵

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳