2777
2789
عنوان

به سرم ضربه محکم زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 24 پست
اگه نمیزدم بلای بدتری سره خودم میاوردم..با شوهرم دعوام شد ..اینروزا زندگیم ته جهنم شده

گور بابای شوهر نفهم 

چرا خودتو ناقص کنی 

محلش نده   کسی نمیتونه کسی رو درست کنه واسه خودت خوش باش روزگارتوخراب نکن  اونم خودش بوقت عاقل میشه انشالله

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گور بابای شوهر نفهم چرا خودتو ناقص کنی محلش نده کسی نمیتونه کسی رو درست کنه واسه خودت خوش باش روزگ ...

هیچوقت نخواست عاقل شه..هر وقتم خواستم برم جلومو گرفت و حرفای تکراری گفت ..حس خفگی دارم تو خونه میخوام برم خونه بابام..میخوام تموم کنم هر بار و چشای غمگین دخترمو که میبینم باز ادامه میدم..صبح بهش گفتم اگه نزاری برم خودمو دار میزنم..نزاشت برم و بعدم پاشد گمشد بیرون..از این به بعد خودشو درست نکن بدترین بلارو سرش میارم

ببین کولی بازی دربیار هر چی رو بدی بیشتر میشه کاراش و فک میکنه برات عادی شده

تو این روش امتحان کردی نتیجه داده

https://harfeto.timefriend.net/17320131453074 لینک چالش ناشناس حرفی داشتی میتونی بصورت ناشناس بگی🌱