2777
2789
نه عزیزم نمیخواستم حالتون خراب کنم فقط میخواستم ببینم راه حلی هست بهم بگین حال روحیم خوب شه افسرده ش ...

ببین خیلی سخته ولی تنها راه حلت اینه که خودتو سرگرم کنی با ورزش درس چمیدونم فکرت یه کم درگیر شه گرچه...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مریض نبود یه سرماخوردگی ساده بود بخدا هیچ طورش نبود

سیستم دفاعی بچه خیلی ضعیفه دور. از جونشون با کوچکترین ویروسی میتونن از بین برن واسه همینه میگه نوزاد رو بوس نکنین اما مردم رعایت نمیکنن 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
2805
سیستم دفاعی بچه خیلی ضعیفه دور. از جونشون با کوچکترین ویروسی میتونن از بین برن واسه همینه میگه نوزاد ...

دقیقا خاک تو سرمن کنن که نفهمیدم اصلا بچم از کی این ویروس لعنتی رو گرفت

گفتن ریش درگیر شده و عفونت کرده

احتمالا سپتی سمی شده.عفونت خون.  خدا صبرتون بده عزیزم. شما باید سریع جایگزین کنی. منم بچم ۱۰روز موند و فوت کرد. تا حدودی درکت میکنم😔

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
دقیقا خاک تو سرمن کنن که نفهمیدم اصلا بچم از کی این ویروس لعنتی رو گرفت

نگو اینجوری عزیزم تقدیرش این بوده خواهر من با حدود 20 نفر باهم بیرون رفتن همه هم کنار هم 

دقیقا ماشین فقط به خواهر من میزنه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
شاید دار‌وهایی که بهش دادی باهم همخونی نداشته...دیفن هدرامین مرگ خاموشه واسه بچه

نه عزیزم دارویی که من دادم فقط استامینوفن بود با سفکسیم بردمش بیمارستان دکترا هم انگاری نفهمیدن بچم چی شد الکی گفتن مشکل ژنتیکی داشته ولی من آزمایشم رفتم مشکلی نبود

2810