2777
2789
۴ ماهه اقدامم دارو و آمپول هم زدم سه ماه پشت سر هم نشدم این ماه دکتر نداد گفت ضرر داره زیاد استفاده ...

اصلا ناامید نشو اصلاااا 

سنی نداری و بدنت کاملا سلامت هست رها کن خودتو فکر و خیال نکن مطمعن باش زود باردار میشی 

کلم بروکلی زیار بخور خیلی تاثیر داره 

یوگا برو پیاده روی کن و بیخیال از هما چیز باش کاملا درکت میکنم هر وقت یاد بچه ات افتادی بهش بگو مامانی همه ما به روز می‌آییم پیش تو 

به این فکر کن که این دنیا فانی هست و جاودانه نبست همه ما میمیریم اینجوری منطقی تر میشی

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر غم انگیز 😭😭😭خدا بهت صبر بده🖤🖤🖤ان شاالله خدا یه نی نی دیگه بهت میده عزیزم 

فقط ببخشید عزیزم یاد آوری میکنم اینجا پر از مادر هست که بچه کوچیک سرما خورده دارن میشه بفرمایید تو اون تایم سرما خوردگی ۶ روزه اش بی حال نبود؟شیر خوب میخورد؟ تبش قطع میشد یا نه؟

عزیزم خدا صبرت بده منم یع برادر ۶ ماهه داشتم روتاویروس گرفته و فوت شده مادرم میگه هبچ وقت فراموش نکردم لحظه ای رو که تموم کرد بابام تو دستاش گرفته بود تو خونه راه میرفت و گریه میکرد باهاش حرف میزدمادرم اصلا نتونست یکبارم حرفشو بزنه ولی بعدش خدا به مادرم ۲ تا پسر پشت سرهم داد خیلی حالش بهتر شد شمام خوب میشی عزیزدلم صبر کن به خودت فرصت بده زمان میبره آروم بشی عزیزم

جهل نرمترین بالشیه که هرکسی میتونه زیر سر بگذاره و سالها بگیره با خیال راحت بخوابه ...
2805
کاش میشد کاشکی خودمم حالمو دوست ندارم هر جا میرم هر کار میکنم جلو چشمامه بچم

حق داری طبیعیه زمان لازم داری و بهترین کار اینه که خودتو خیلی سرگرم کنی تا میتونی خونه نمون و عکس و فیلم هاش رو بردار و یا حتی از ببین ببر و اگر نمیتونی بده خونه مادرت که اصلا نبینی و تجدید خاطرات نشه

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
چقدر غم انگیز 😭😭😭خدا بهت صبر بده🖤🖤🖤ان شاالله خدا یه نی نی دیگه بهت میده عزیزم فقط ببخشید عزیزم ...

اصلا تبش پایین نمیومد استامینوفن دکتر گفت ۸ ساعتی بده به سه ساعت نمیکشید جوری تب میکرد بغلش میکردم دستم میسوخت تبش ۴۰ بود از من میشنوین اصلا به این دکترا اعتماد نکنین دور از جون بچتون مریض شد تب کرد اول یه آزمایش خون برای اینکه ببینین عفونت وارد خونش نشده باشه دوم اگه گلوش و گوشش عفونت نداشت شک کنین به عفونت ریه و فوری یه عکس از ریش بگیرین من تجربمو به هر کس میپرسه میگم دکترا ببخشیدا هیچی حالیشون نیست 

روانشناسمم گفت پیاده روی کن خیلی خوبه میرم هرزگاهی سعی خودمو میکنم

برونامه هر روزت باشه کلا برو تو بازار روز 

برو تو مراکز تفریحی پارک و هر جایی ک کلی رنگا رنگ 

دیدن چیزهایی ک رنگ متفاوت داره برای درمان افسردگی عالیه 

من ایمان دارم زودی باردار میشی 

توکلت بخدا باشه 

برای آرامش دلت صلوات فرستادم

دعای فرج امام زمان رو دست راستت رو بزار روی سینه ات و سلام بر مهدی بگو هر روز و دعای امام زمان رو بخوان و ازش بخواه که صبر بهت بده سر یک هفته نشده متوجه میش آرامش بسیار عجیبی داری من تجربه شو دارم انجام بده و خودت میای اینجا و بهم میگی که خیلی عالی تر شده حالت

عزیزم خدا صبرت بده منم یع برادر ۶ ماهه داشتم روتاویروس گرفته و فوت شده مادرم میگه هبچ وقت فراموش نکر ...

الهی بمیرم برای دل مامانت خدا حفظشون کنه امید به خدا ایشالله که خدا به منم نگاهی کنه و عین همون فرشتم بهم بده تا یکم آرومتر شم

همین کارو کردم ریختم روی فلش

اره دیگه دنبال خاطرات اش نرو 

فکر نکن من درکت نمیکنم و الکی دلداری میدم  خودم دوتا سقط داشتم و خیلی خیلی خیلی ضربه روحی شدید خوردم و درکت میکنم ولی چون شاغلم و تایم خالی عبادت و ورزش میکنم سعی کردم برگردم به زندگی عادی .مراقب آرامش روح و روان ات باش .اون فرشته توی بهشته .تو باید برای یک عمر اعصاب و توان برای خودت نگه داری 

و برادرم که سه ساله بود و بچه فوق العاده زیبا و باهوش که سر سه روز فوت شد سخته اما فقط با این تفکر که این دنیا فانی است و جیزی از دست نداده پاک تر رفت پیش خدا راحت‌تر میتونی به زندکی برگردی

عزیزدلم چشم حتما مرسی که برام دعا کردی عزیزم

ای جان 

انشاله بیای تاپیک بارداری بزنی و شادمون کنی ها 

2810