دیشب داشتم ب دخترم سوپ میدادم با دست محکم زد بشقاب از دستم پرت شد همه جا سوپی شد سینه من خیس سوپ شد شلوارم همه جا سرش داد زدم چرا اینطوری میکنی وحشی ت شوهرم حمله کرد بهم که چرا بچه رو دعوا کردی اونم دید این داد میکنه گریه کرد گلومو گرفته بود فشار میداد و چند بار دستشو برد بالا بزنتم بازو هامو با شدت جوری فشار داده جای انگشتاش سیاه شده لیوانو دستم گرفتم به بچه آب بدم از دستم گرفت کوبید به رون پام اونجام کبود شد و کلی دادو بیداد کرد بهم که گوه خوردی سر بچه داد زدی و کلی حرف بد بهم میزد که خدا میدونست بهت بچه نمیداد گفتم مگه من ایراد داشتم گفت مگه نداشتی الآنم ایرادداری هی عقب میندازی حقیقتا خیلی قلبم شکست کلی گریه کردم بعد یکساعت برام آب آورد و هی میگفت ببخشید دلم به حال بچه سوخت گناه داره سرش داد زدی اون بوست دیگه سوپو ریخت ک ریخت بقیش توی پست پایین نینویسم
یا رب تو مرا به نفس طناز مده▪︎◇▪︎. باهر چه ب جز تُست مرا ساز مده▪︎◇▪︎. من در تو گریزان شدم از فتنه ی خویش▪︎◇▪︎. من آنِ تو ام مرا ب من باز نده▪︎◇▪︎ 🤍🦋°•●•°🦋🤍 ___________________________________________________ ناگهان خوابی مرا خواهد ربود من تهی خواهم شد از فریاد درد.. __________________________________________________ همواره سعی کنید تا اتفاقات منفی را به مثبت تفسیر کنید (نیمه پُر لیوان را ببینید.) __________________________________________________. نگرش مثبت باعث واکنش زنجیرهای از افکار، رویدادها و نتایج مثبت میشود. _________________________________________________ ای ک مرا خوانده ای راه نشانم بده 🌸🌈در شب ظلمانیم ماه نشانم بده..✨️🌱
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هی گفت ببخشید و فلان خانوما تورو خدا شما یه وقتایی نشده خسته بشین دیک توانتون تموم بشه بچتونو دعوا کنیم یا داد بزنین سرش؟ت رو خدا راستشو بگین میخام ببینم من لایق این بی احترامی و وحشی بازی بودم یا نه قلبم تا همیشه ازش شکسته من حتی از صب نتوانسته بودم دستشویی برم چون دخترم اذیت کنه و بزور دوش میگیرم اون حتی نمیتونه ۱شاعتم نگهشداره اما منی که ۲۴ساعتی در اختیار بچم و روان برام نمونده رو اینطوری باهام رفتار بشع
فکر کنم شما باید تحمل خودتون رو بیشتر کنید در رابطه با بچه . چون بچه اسمش روشه هر کاری ممکنه ازشون سر بزنه . من هم مثل شما بودم الان که بزرگ شدن میگم کاش نرمی بیشتری به خرج میدادم اونا که گناهی ندارن ما کم تحملیم . البته من شوهرم همه جوره منو تحت فشار میذاشت واسه همون تحمل رفتارهای بچه رو نداشتم
ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️