2777
2789
عنوان

کتک زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 51 پست
هی گفت ببخشید و فلان خانوما تورو خدا شما یه وقتایی نشده خسته بشین دیک توانتون تموم بشه بچتونو دعوا ک ...

حق داری عزیزم.ولی انتخابتون این بوده که مادر بشی و قبل از مادر شدن باید به این فکر میکردی که همسر حمایت گری داری یا نه؟ نه الان.الان تنها کاری که میتونی بکنی اینه که طلاق بگیری ازش چون اینجور که شما میگی همسرت عصبیه و اینجوری حتی اگه اون بچه مادر بالای سرش نباشه بازم هم برای تو بهتره هم بچه ذهن هر دوتون آروم تره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا ؟همه که مثل هم نیستنبعضی حرکات توی خیلی از زندگی ها قفله

ادم‌میترسه

یا رب تو مرا به نفس طناز مده▪︎◇▪︎.                               باهر چه ب جز تُست مرا ساز مده▪︎◇▪︎.                            من در تو گریزان شدم از فتنه ی خویش▪︎◇▪︎.                    من آنِ تو ام مرا ب من باز نده▪︎◇▪︎                                         🤍🦋°•●•°🦋🤍                                                                                                       ___________________________________________________ ناگهان خوابی مرا خواهد ربود                                             من تهی خواهم شد از فریاد درد..                                    __________________________________________________ همواره سعی کنید تا اتفاقات منفی را به مثبت تفسیر کنید (نیمه پُر لیوان را ببینید.)                                                               __________________________________________________.   نگرش مثبت باعث واکنش زنجیره‌ای از افکار، رویدادها و نتایج مثبت می‌شود.         _________________________________________________ ای ک مرا خوانده ای راه نشانم بده 🌸🌈در شب ظلمانیم ماه نشانم بده..✨️🌱
ببین جوری باش ک بیشتر مسولیت های بچه رو دوش شوهرت باشه اون حساس بشه ک کثیف کاریای بچه و شلوغ کردناش ...

اون حتی قبول نمیکنه ۱۵ دقیقه نگهداره من دوش بگیرم چه مسئولیتی بندازم گردنش بازی کردن با بچه خودش اینقدر سختع؟حای باهاش بازی هم نمیکنه که من برم دستشویی 

ادم‌میترسه

نترس

با چشم باز انتخاب کن

به خدا هم توکل کن

جالبتر از همه نظرات کاربراست

همه توپیدن خب بچه است

بععععله بچه است

ولی پدری که یهو گارد میگیره ،کتک کاری میکنه 

فحاشی میکنه چرااااا بچه رو زدی

یا داد زدی

چرا قبل اینکه یه زن به حال انفجار برسه 

نمیاد کمک کنه

نمیاد بچه رو بگیره 

آیا پدری که می تونه بیاد دعوا درست کنه

نمیتونه سوپ بزاره دهن بچه اش

مادر گناهکار نیست که

همه چی به دوشش باشه

فک کن پدر بچه 

جلوی تی وی نشسته 

شاهد ماجراست 

عوض کمک خودش یه درده 

بعد بقیه هم بگن راست گفته

بچه است

اون حتی قبول نمیکنه ۱۵ دقیقه نگهداره من دوش بگیرم چه مسئولیتی بندازم گردنش بازی کردن با بچه خودش این ...

باید کم کم بهش مسولیت بدی تا گردن بگیره با چرب زبونی هرجوری شده مسولیت بده بهش 

چاره نیست

حق داری عزیزم.ولی انتخابتون این بوده که مادر بشی و قبل از مادر شدن باید به این فکر میکردی که همسر حم ...

اره انتخابی این بود اما وقتی روزی ۵۰۰تا بچه رو بوس میکنم و هزار بار براش شعر بچگونه و عاشقونه میخونم هزار بار میگم قربونت برم چرا برا اینا تشکر نمیکنه اما یبار که به بچه گفتم نکن. شدم آدم بده اونایی بهم هست دادن اصلا درکی از این موضوع ندارن مادری که شبو تا صبح بیداره صب تا شبم با یه بچه فوق‌العاده شلوغ سرو کار داره و چند هفته بیرون نرفته طبیعیه که کنترل خودشو از دست بده و بچه رو دعوا کنه یجور صحبت میکنند انگار تاحالا خودشونو مادرشون دعوا نکرده یا خودشون بخاطر بچشون عصبی نشدن

نترسبا چشم باز انتخاب کنبه خدا هم توکل کنجالبتر از همه نظرات کاربراستهمه توپیدن خب بچه استبععععله بچ ...

خیلی بده ..

من اصلا حوصله اعصاب خوردی این جور زندگی کردن رو ندارم ...

یا رب تو مرا به نفس طناز مده▪︎◇▪︎.                               باهر چه ب جز تُست مرا ساز مده▪︎◇▪︎.                            من در تو گریزان شدم از فتنه ی خویش▪︎◇▪︎.                    من آنِ تو ام مرا ب من باز نده▪︎◇▪︎                                         🤍🦋°•●•°🦋🤍                                                                                                       ___________________________________________________ ناگهان خوابی مرا خواهد ربود                                             من تهی خواهم شد از فریاد درد..                                    __________________________________________________ همواره سعی کنید تا اتفاقات منفی را به مثبت تفسیر کنید (نیمه پُر لیوان را ببینید.)                                                               __________________________________________________.   نگرش مثبت باعث واکنش زنجیره‌ای از افکار، رویدادها و نتایج مثبت می‌شود.         _________________________________________________ ای ک مرا خوانده ای راه نشانم بده 🌸🌈در شب ظلمانیم ماه نشانم بده..✨️🌱
باید کم کم بهش مسولیت بدی تا گردن بگیره با چرب زبونی هرجوری شده مسولیت بده بهش چاره نیست

اون فقط میخابع هیچی و هیچکس براش مهم نیست مهم ترین دلیلشم مادر خراب تر از خودشه که وقتی میگی مثلا فلانی میشه نخابی مثلا امروز بریم فلان جا برمیگرده میگه ت آدم نیتس ت شوهرتون درک نمیکنی که اون خستس از سرکار اومده کسی که این حرفارو بشنوه دیگه برا زنش تره خورد میکنه؟

وا با بچه نمیتونید درست رفتار کنید چرا بچه میارید 🫤خب بچست حالا شاید دستش خورده ریخته جنگ و جدل ندا ...

خودت تا حالا نشده سر بچه عصبی‌بشی یا مادرت عصبی بشه که چرا همه جارو کثیف کردی؟یجور رفتار میکنی و صحبت میکنی انگار تو پر قو‌بزرگ‌شدی

فکر کنم شما باید تحمل خودتون رو بیشتر کنید در رابطه با بچه . چون بچه اسمش روشه هر کاری ممکنه ازشون س ...

تحمل من خیلی زیاده واقعا زیاده اما اگر زبانم بود الان خاموش شده بود میگی اره من شوهرم نمیزاشت تحمل داشته باشم ماله من میزاره؟چرا اینقدر بد قضاوت میکنید