2777
2789
عنوان

ازدواج دختران زیر 10 سال!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2209 بازدید | 71 پست
شما کدوم شهر هستید خیلی برام جالب و عجیبه بدونم کجای ایران هنوز همچین رسمی هست مادر بزرگهای من که 60 ...

عزیزم بازیگر معروف خانم ثریا قاسمی از مادرش حمیده خیر ابادی 15 سال فاصله داره یعنی خانم خیر ابادی حداقل باید 14سالگی ازدواج کرده باشه تاره خیلی انسان های موفقی بودند.در ضمن تو بلوچستان این ازدواج هازیاده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بازیگر معروف خانم ثریا قاسمی از مادرش حمیده خیر ابادی 15 سال فاصله داره یعنی خانم خیر ابادی حد ...

اون قدیم بود البته الانم هست ولی ده سال خیلی کمه 

تنها چیزی ک باید تغییر دهم خودم هستم

بجه ۱۰ ساله رو چه به مزدوج شدن من خودم ۲۳ دارم فک میکنم بچهم هنوز دنبال کارتون و مدادرنگی و بستنی و پاستیلم اصلن حوصله دنگ و فنگ و مسئولیت زندگی ندارم 

بابا لنگ دراز عزیز: تو هرگز جوابم رو ندادی  در حالیكه خیلی مهمه. تو كچلی؟ دقیقا طرح ریخته بودم كه تو چه شكلی هستی _به صورت دلخواهم _ تا اینكه رسیدم به سرت ، و دیگه گیر كردم. نتونستم تصمیم بگیرم كه موهات سفیده یا سیاه یا یه كمی خاكستری و یا هیچكدوم .

من همیشه به مامانم که فکر میکنم دلم براش میسوزه 14 سالگی منو بدنیا اورده پیش خودم میگم چه زجری کشیده تو 19 سالگی سومین بچه شو اورده و 27 سالگی لوله بسته همیشه که ازش میپرسم فقط میگه خوب اون موقع عا همه همینجوری بودن بعضی رفتاراش نشون میده که هنوز تو کودکی و نوجوونی مونده و به دلیل اضطراب و نگرانی که همیشه داشته تا کار خطایی نکنه الانم دائما تو هول و تشویشه      

کوچولوی عزیز من الهی مامان فدات بشه تو که میدونی من هر روز و هر شب به اومدنت به وجود داشتنت فکر میکنم تو که میدونی لبای من فقط با اومدن تو خندون میشه خودت برو پیش خدا بهش بگو که بیای و دنیای مامانت بشی (برا همه منتظرا دعا کنید دامنشون سبز بشه)

من مادرم ۹سالگی عقد کرده و ۱۱ سالگی ازدواج کرده .

واقعا ناراحته الان که نزدیک ۶۰سالشونه .میگه هیچی نمیفهمیدم و عروسک بازی میکردم .میگه وقتی بابام از سرکار میومده پشتم و بهش میکردم و میگفت وای اومد دوباره .خیلی به نظرم ظلم بدیه .مادر من تو خونه شوهرش به سن بلوغ میرسه.واقعا مصیبت بزرگیه

اللهم عجل لولیک الفرج
من مادرم ۹سالگی عقد کرده و ۱۱ سالگی ازدواج کرده . واقعا ناراحته الان که نزدیک ۶۰سالشونه .میگه هیچی ...

منم شنیدم دختر خانم رفته خونه شوهر بالغ شده تازه قبل اونم زناشویی داشته بد بختیه به نظرم 

عه مدیر سایت هم تاپیک میزنه😊😁

حالا بیایید بهش گیر بدیم که تو مردی ، الکی اومدی به اسم زن تاپیک زدی   

بعدم توی تاپیکش بحث و جدل راه بندازیم که بچه ها بیخیال تاپیکش سر کاریه !!!     

بعد یهو همه مون قطع دسترسی می شیم !!!!  

من و مادرم هر دو بالای 20 ازدواج کردیم. مادربزرگام تو 15-16 سالگی.  هنوز که هنوز یکی از مادربزرگام که زنده هست میگه پشیمونه که زود ازدواج کرده و پدرش رو نمیبخشه از این بابت. با اینکه شوهرش(پدربزرگ من) بشدت همیشه عاشقش بوده و کاملا ازادش گذاشته و هیچ مسئله اخلاقی نداشته و برعکس کاملا انسان خوبی بوده. حتی مادربزرگم لیسانس هم گرفته و سالها شاغل بوده الانم تو سن 80 سالگی شغل و درامد داره و سفرهای خارجی...ولی با این وجود باز همیشه میگه چقدر ظلم میشه و میشده به زنها که زود شوهرشون میدادن.

به کتابخانه ها دخیل ببندیم. بی گمان در آنها دوستانی صمیمی پیدا میشوند که حاجات ما را برآورده کنند.