2777
2789
عنوان

ازدواج دختران زیر 10 سال!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2209 بازدید | 71 پست

وای خدایا....به کجا داریم میریم....خدایا به کسانی که لیاقت ندارن دختر نده....بخدا اگه دختر رو زنده به گور کنن خیلی بهتره تا بخوان زیر ده شوهرش بدن.....مصداق بارز کودک آزاری....من ۲۱ با هزار جور عشق و عاشقی ازدواج کردم....حالا پشیمون که چرا زود ازدواج کردم....وای بحال این دخترکان

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....

این متن را هم چندی پیش، خبرگزاری ایسنا منتشر کرده است: 

زهرا کهرام دبیر سمینار ازدواج کودکان در مناطق حاشیه که عصر روز گذشته در  دانشگاه علم و صنعت با حضور فعالان اجتماعی، حقوقی، دانشگاهی و ... برگزار شد، با بیان آنکه جمعیت امداد دانشجویی امام علی (ع) پژوهشی را در خصوص عوامل و پیامدهای ازدواج کودکان در محلات حاشیه‌ای کشور در میان اقوام مختلف انجام داده است، اظهار کرد: از سال 92 سمینارهای تخصصی جمعیت امام علی (ع) در زمینه‌های مختلفی همچون کودکان کار و خیابان، اعتیاد کودک و ... برگزار شد و امروز یکی دیگر از مسائلی که ما به عنوان فعال اجتماعی هر روز با آن درگیر هستیم و نباید در مقابل آن سکوت کنیم مسئله نگران کننده و تلخ «ازدواج کودک» در کشور است.

وی در تشریح نتایج پژوهش مذکور گفت: تعداد زیادی از ازدواج‌هایی که در سنین کودکی رخ می‌دهند، به هیچ عنوان ثبت نمی‌شوند و به همین دلیل کودکان حاصل از این ازدواج‌ها فاقد شناسنامه بوده و در نهایت به جمعیت پنهان کشور می‌افزایند، این در حالیست که هر چند در حاشیه شهرها ازدواج در سن پایین رواج دارد اما از طرفی در متن شهر و به ویژه در مناطق مرفه‌نشین سن ازدواج رو به افزایش بوده و بالاتر می‌رود.

وی ادامه داد: پژوهش جمعیت امام علی (ع) در خصوص ازدواج کودکان در میان اقوام مختلف ایران ، تابستان و پاییز 95 در 17 استان کشور بر روی بیش از 500 مورد کودکی که تجربه ازدواج در سنین پایین داشته‌اند انجام شده است.

وی افزود: مطالعات و شواهد موجود نشان می‌دهد که ریشه بسیاری از معضلات زنان به ازدواج آنها در سنین کودکی باز می‌گردد از جمله این معضلات می‌توان به رشد بی رویه جمعیت بدون اوراق هویتی در مناطق حاشیه، محرومیت از تحصیل، ثبت نشدن ازدواج‌ها و شیوع پدیده کودک – بیوه و ... اشاره کرد.

به آینه بنگر، منجی در آینه است  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا الكي ميگم ولي خب اگر اون موقع عروس ميشدم الان عروسي نوه هام بود🤗😀

آهان 😄😄

انشالله خدا اونقدری  بهت عمر بده که نوه ها و نتیجه هاتو ببینی😁

الان چایی میچسبه😍☕ 🇵🇸🇮🇷🏴مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاجقاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها..  کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر.امام حسین (علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد.*اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفَرج*

سلام
من علیرضا صدیق منش هستم، روانشناس و مدیر کلینیک نی نی سایت

متناسب با این عنوان برای ایجاد آگاهی بیشتر مطالبی رو عرض می کنم.

ازدواج در سنین پایین بطور قطع مشکلات جسمی، روانی و اجتماعی برای فرد ایجاد خواهد کرد. امروزه پزشکان و روانشناسان ازدواج در سنین پایین را کاملا مردود می دانند.

مشکلات جسمی :

بارداری های زودهنگام و افزایش ریسک جانی برای مادران، خشونت خانگی، افزایش ریسک ابتلا به بیماری های مقاربتی

وقتی دختران در سنین پایین ازدواج می کنند و در بارداری زودهنگام قرار می گیرند، این مسئله موجب تحلیل قوای جسمی آنها شده و این موضوع افزایش خطر مرگ و میر مادر و نوزاد را در پی خواهد داشت.

یکی دیگر از پیامدهای ازدواج زودهنگام افزایش خشونت خانگی است. زیرا در سنین پایین دختران مهارت های پایینی برای برقراری ارتباط مؤثر با همسر و کنترل خشم و استرس دارند و ممکن است این ناتوانی موجب شود همسر به فکر کنترل بیشتر آنها بیفتند و این آسیب های فیزیکی و روانی بسیار بیشتری را نسبت به ازدواجهای بهنگام در پی خواهد داشت.
در ازدواج های زودهنگام به دلیل ناآگاهی و فقر اطلاعاتی در سنین پایین ممکن است این دختران وارد روابطی شوند که مورد سوء استفاده قرار گیرند و عدم رعایت بهداشت جنسی به دلیل سن کم می تواند احتمال ابتلا به بیماری های مقاربتی را افزایش دهد.

مشکلات روانی: کاهش اعتماد به نفس

هر فرد باید در دامنه های سنی مختلف یک سری مهارت ها را کسب کند و اگر فردی در سنین 10 الی 14 سالگی ازدواج کند یکباره بدون سپری کرن دوره نوجوانی وارد دوره بزرگسالی می شود واین امر مانع از کسب مهارت های لازم شده و موجب می شود این دختران در روابط بین فردی احساس ضعف و ناتوانی داشته باشند. از سوی دیگر سن پایین زمینه های کنترل این دختران از سوی همسر و خانواده همسر را فراهم کرده و تضعیف اعتماد به نفس را در آنها تسریع می کند.

مشکلات اجتماعی: جدایی از خانواده و همسالان، طلاق، از دست دادن فرصت های آموزشی

ازدواج زودهنگام نوجوان را خیلی زود از خانواده و همسالانش جداکرده واین جدایی موجب اختلال در رشد اجتماعی و عاطفی وی می گردد. این افراد احساس طرد شدن از خانواده و اضافی بودن می کنند و فاصله ای که از خانواده گرفته اند برایشان آزاردهنده است.
نوجوانان برای الگویابی و هویت سازی و برای رشد شخصی و اجتماعی نیازمند تعامل با همسالان هستند.

همچنین طلاق به دلیل تغییر کردن معیارها و از دست دادن فرصت تحصیل از پیامدهای روانی و اجتماعی هستند.

من خودم ۲۰ سالگی ازدواج کردم الهی شکر راضی هم هستم،

ازدواج زیر ده سال و یا در سن کم با زور وحشتناکه برای من ،

البته اینم بگم خیلی ناراحت میشم دخترای زیر پانزده سال رو میبینم تو کافه ها و خیابون در آغوش دوست پسراشون هستن، واقعا این بیشتر وحشتناکه برام خوب اینا ازدواج کنند بهتره  

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام من علیرضا صدیق منش هستم، روانشناس و مدیر کلینیک نی نی سایت متناسب با این عنوان برای ایجاد ...

ممنون بابت اطلاعات

اما من یه سوال خدمت شما دارم چرا تو جامعه ما انقدرسن  بلوغ جنسی کم شده؟ واقعا وحشتناک و جای تأسف داره من با اینکه پسر دارم اما دلم میسوزه براشون مخصوصا دخترا

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
دوستانی که گفتند امکان نداره، این آمارها واقعی هستند متاسفانه. به گفته مسئولین، خیلی از این ازدواجها ...

تو شهر ما ازدواجای زیر ده سال تو روستاهای اطراف  هست همچنین تو رنج سیزده چهارذه سال که زیاده

تو شهر ما ازدواجای زیر ده سال تو روستاهای اطراف  هست همچنین تو رنج سیزده چهارذه سال که زیاده

آیا این ازدواج ها با اجبار صورت میگیره؟؟؟؟؟

ممنون بابت اطلاعات اما من یه سوال خدمت شما دارم چرا تو جامعه ما انقدرسن  بلوغ جنسی کم شده؟ ...

سلام
ببینید بلوغ بر خلاف باور عموم هم ذهنی است هم جسمی به این معنی که فرد گاهی از نظر ذهنی و مغزی بلوغ رو تجربه میکنه و هنوز به رشد جسمی نرسیده
اتفاقی که در حال حاضر می افته در بیشتر مواقع بلوغ زودرس ذهنی است به این معنی که بچه ها به دلیل استفاده زود هنگام از شبکه های اجتماعی، فیلم ها و شبکه های ماهواره و .... زود تر از نظر ذهنی به این حد می رسن که طبیعتا از نظر جسمی هم این اتفاق برای اونها زود تر می افته ...
از طرفی تغذیه نامناسب و خوراکی های هورمونی هم در بلوغ زودرس تاثیر مستقیم داره...
راهکار:
1-ورزش یکی از مهم ترین و بهترین روشهاست همینطور ورزش بایستی به یک عادت از سنین کم تبدیل شود
2-آموزش های جنسی از سنین کم متناسب با سن توسط والدین
متاسفانه این موضوع در جامعه ما هنوز جا نیوفتاده که پدر و مادر   اولین آموزگاران جنسی باید باشند. این اموزش ها باید از سنین کم و متناسب با سن توسط خود پدر و مادر به بچه ها داده شود.
این آموزش ها نه تنها از مورد سوء استفاده قرار گرفتن پیشگیری می کند بلکه زمینه ساز رشد مناسب جسمی و روانی کودک خواهد شد.
3-محدود کردن استفاده از اینترنت و بطور کلی رسانه
فیلم، کارتون و باز یهای متناسب با سن باید در دسترس کودک قرار بگیرد. بایستی به سن درج شده روی هر بسته از جمله بازی ، فیلم و ... بسیار دقت شود.

تا تنور داغه نون و بچسبونم:  خانم تهرانی تا کی قراره تبلیغات دیجی کالا رو بذارین وسط پستها؟ کم ...

کاربر محترم این طرح تبلیغاتی با تاید مدیر یت کل مجموعه داره اجرا میشه اما خب من دارم پیگیری میکنم تا به امید خدا بعد از پایان این تبلیغ شاهد تبیلغات این چنینی نباشیم

زندایی خودمن تو سیزده سالگی ازدواج کرد وبه عینه دیدم مشکلات وحشتناکشو

شما کدوم شهر هستید خیلی برام جالب و عجیبه بدونم کجای ایران هنوز همچین رسمی هست مادر بزرگهای من که 60 70 سال پیش ازدواج کردن هیچکدوم زیر 15 نبودن بعد الان تو قرن بیست یک دلریم به صدر اسلام برمیگردیم

الهي وربي من لي غيرك...
2810