2777
2789
عنوان

ازدواج دختران زیر 10 سال!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2209 بازدید | 71 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زیر 10 سال خیلی کمه بالای 15 حالا باز توجیه اون در صورتی که دختر و پسر عاشق باشن یا چه میدونم درس مرس نمی خونن یا طرف واقعا عالیه شرایطش یا میتونن خلاصه تشکیل خانواده بدن... من خودم ازدواج در سن پایین رو ترجیح میدم چون به نظرم توقعات کمتره ادما کمتر میخوان همدیگر رو تغییر بدن ملاک خوشبختیشون یعنی چیزایی که اگه باشه خوشبختن کمتره وقتی سن بره بالا تحصیلات بره بالا دید طرف بیشتر شه توقعاتش هم بیشتر میشه

با کی میجنگی عزیزم ،من ببازم‌تو نبردی !

دقیق نمیدونم بنطرم تو روستاهای سیستان و بلوچستان اینطور باشه

اگه اشتباه میکنم دوستان سیستانی تصحیح کنن

البته اونجا زود به بچه ها مسیولیت های زندگی و کارای خونه و این چیزا داده میشه و تقریبا ازدواج تو سن پایین واسشون طبیعیه...

خانم تهرانی؟ تاپیک بزنیم که نمیاین! تو تاپیکای خودتون هم سوال میپرسیم جواب نمیدین. دقیقا بگین وظیفه شما تو این سایت چیه ما هم بدونیم.

اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 🌸 خدای مهربونم مواظب جوجه هام و همسرم باش. 🌸

من خودم 27 سالگی ازدواج کردم اطرفیانم هم دیگه حداقل 20 سال رو داشتن ازدواج کردن ولی چندسالیه انگار برگشتیم به 70 یا 80 سال پیش خیلی میشنوم که دخترایه کم سن وسال ازدواج میکنن یکی ازدوستانم دبیر راهنماییه میگفت خیلی دانش آموزام متاهلن

2810